| deedee_3754 a întrebat:

Buna (dau fundita) as vrea si eu sa-mi spuneti parerea voastra.
eu si inca trei fete ne intelegem foarte bine ne stim de cand eram mici. acum de revelion una dintre ele a spus ca merge la bunicasa la revelion deoarece maicasa nu o lasa cu noi pentru ca crede ca noi ii dam de baut. asa. si m-am uitat pe hi5 la ceva prieteni de'a ei si am vazut poze cu ea si cu prietenii ei. am intrebat-o ce sunt cu pozele alea iar ea mi-a spus ca au sarbatorit revelionul in 30 deoarece vroia sa faca revelionu cu ei da nu o lasa maicasa. ea a tot spus ca nu near minti si ca de ce tot ea ii de vina, si de ce din cauza noastra ea nu mai trebuie sa aiba prieteni.
a doua zi am aflat de la ceva prieteni de a ei ca revelionu la facut cu ei. cand am auzit nu mi-a venit sa cred de ce nea mintit. si mi-a spus una dintre prietenele noastre ca mama ei nu o mai lasa sa vorbeasca cu noi. iar ea a spus ca este mai bine asa( adica certate) nu stiu ce sa mai cred noi ne intelegeam foarte bine. credeti ca ar trebui sa incercam sa lamurim situatia sau ii mai bine asa.

1 răspuns:
| dyDix a răspuns:

. eu zic sa lamuriti situatia. mai ales daca va intelegeti de cand erati mici. faceti si voi impresie buna. si dati si voi dovada ca [virgula:d] chiar tii la prietena ta. ajut-o cand are nevoie.si vorbeste cu ea.si spune-i ca nu-i vrei raul. parerea meabig grin bafta:*