Buna Ana. Din cele povestite de tine, trag concluzia ca ai data de facturare 2 ale lunii. Din acest motiv pe data de 1 seara (aproximativ in jurul orei 9pm) pentru tine dar si pentru ceilalti clienti cu data de facturare 2, incepe procesul de facturare care se termina a doua zi (procese care sunt necesare generarii facturii tale). Din acest motiv tu primesti minutele pentru noul ciclu de facturare pe 1 seara.
Asa cum am spus si mai sus, ora 9pm este una aproximativa - uneori aceste procese pot incepe mai devreme, alteori mai tarziu. Pentru ca pe viitor sa nu mai ai astfel de surprize, cel mai sigur este sa astepti ora 24:00, ora de la care poti fi sigura ca minutele pentru noua luna ti-au fost alocate.
Nu stiu de ce vorbeesti despre ora 9.eu am asteptat ora 12 noaptea.sa treaca de 12 noaptea...sa fie intai ca sa nu ma taxeze.si tot m au taxat.asta e problema.intr adevar am data de facturare 2.pe 11 in fiecare luna imi trimit mesaj ca pe 2 sa emis factura. dar de ce in celelalte luni mi le au dat de la 1? eu nici acum nu am minute. daca ar fi sa vorbesc cu cienva, vorbes tot pe cost.