| anaoprea a întrebat:

de 4 luni de zile mi am facut abonament la vodafone pentru ca am fost obligata. vroaim sa mi aiu un smartphone la un pret mai mic.am luat telefonul si am facut un abonament cu internet in jur de vreo 15 euro pe luna.in abonament am 500 de minuete inr etea, 50 nationale, si 50 de minute in retea, si 500 mb pe net.in fiecare luna la data de 1 mi se activau minutele noi.chiar daca imi ramaneau de luna trecuta.deci la 1 aveam clar alea 500 de minute in retea.problema e ca seara trecuta pe 1 februarie adica.am vorbit cu cineva pe itnernet.[era inate dde 12 noatpea, practic era 31 ianuaarie]. dupa ce am vb pe internet am zis sa vb la telefon.eu i am spus persoanei respective ca vorbim, dar sa treaca de 12 ca sa mi activeze minutele...sa nu fac cost.straight facesi am vb in jur de o ora.cu gandul ca ora aia era luata din cele 500 de minute.si nu a fs asa.acum suntem in 2 febraurie.si zi am apelat*123# de curiozitate, sa vad cate minute mai am.si cand vad:minute in retea consumat minute nationale consumat, mesaje consumat; cost apeluri 25 euro.am fost socata...deja e 2 februarie si ei nici acum nu mi au activat cele 500 de minute.nu inteleg de ce.cumas putea sa rezolv problema? vi s a intamplat si voua? astept raspuns.multumesc anticipat, ana

2 răspunsuri:
| leonardo a răspuns:

Buna Ana. Din cele povestite de tine, trag concluzia ca ai data de facturare 2 ale lunii. Din acest motiv pe data de 1 seara (aproximativ in jurul orei 9pm) pentru tine dar si pentru ceilalti clienti cu data de facturare 2, incepe procesul de facturare care se termina a doua zi (procese care sunt necesare generarii facturii tale). Din acest motiv tu primesti minutele pentru noul ciclu de facturare pe 1 seara.
Asa cum am spus si mai sus, ora 9pm este una aproximativa - uneori aceste procese pot incepe mai devreme, alteori mai tarziu. Pentru ca pe viitor sa nu mai ai astfel de surprize, cel mai sigur este sa astepti ora 24:00, ora de la care poti fi sigura ca minutele pentru noua luna ti-au fost alocate.

| anaoprea explică:

Nu stiu de ce vorbeesti despre ora 9.eu am asteptat ora 12 noaptea.sa treaca de 12 noaptea...sa fie intai ca sa nu ma taxeze.si tot m au taxat.straight faceasta e problema.intr adevar am data de facturare 2.pe 11 in fiecare luna imi trimit mesaj ca pe 2 sa emis factura. dar de ce in celelalte luni mi le au dat de la 1? eu nici acum nu am minute. daca ar fi sa vorbesc cu cienva, vorbes tot pe cost.straight face