Nu poti sa dai fundita la toate raspunsurile tale, daca ai pus o intrebare si vrei sa vezi care are cel mai bun raspuns pentru ca te-a ajutat etc, dai fundita la ala care are un raspuns foarte bun si foarte folositor si inteligent.
Sunt useri pentru care funditele, locul in clasament sunt importante. Si, cred eu, sistemul asta cu clasament si fundite se aplica tocmai pentru a stimula userii sa dea ce e mai bun in ei. De aceea nu e rau ca e asa. Pana la uram ne intereseaza scopul: sa dam si sa primim raspunsuri bune, utile. Mijloacele conteaza mai putin atat timp cat sunt morale si regulamentare.
Sunt de acord cu "Legiuitoarea" este o ofensa adusa unora, de aceea nu le iau in seama. Las copii sa ia funditele, caci spre deosebire de ei, eu tot sarac raman si cu ele, si fara ele.
E naspa. Nu inteleg de ce unii dintre voi, adica... dintre noi tot alearga dupa chestiile astea? Pe mine nu ma incalzesc cu nimic.
Ce daca dai fundita? Hai, "ai tupeul" si nu da, sa vedem, chiar va ramane intrebarea fara raspuns castigator?
Ce mama masii?!?
Pentru ca oamenii sunt materialisti si nu stiu ca unii vor doar sa-i ajute si nimic mai mult. De parca daca nu ar mai puna la ura "dau fundita" noi nu i-am mai ajuta la fel... E destul de stupid...
Eu nu astept fundita dar daca pot ajuta cu un sfat pentru mine e ok te pup si da fundite cui merita sau te satisface raspunsul ok pa
Nu am observat asta pana acum, deoarece ma enerveaza la culme intrebarile de genul si nu raspund.
Din moment ce ai zis ca dai fundita chiar daca nu o dai u din moment ce ai scris se da cuiva care e mai mare in clasament
Din orgoliu. vrei sa fi in top. Nu stiu ce castigi daca ai mai multe fundite. Popularitate nu. Poate ochii inrositi si degete obosite pe tastatura. Tine de tzacaneala fiecaruia.