anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună!
De ce nu se dau manele la radio? Poate pare penibilă întrebarea, dar sincer sunt curioasă să aflu răspunsul.Rog toți "intelectualii" să se abțină cu comentarii de genul"vai cum să dai așa ceva la radio" pentru că fiecare ascultă ce-i place.

11 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

La radio nu ajunge orice piesa. Acolo se castiga bani din difuzari, fiecare piesa in parte trebuie platita.
Manelele nu prea ajung acolo pentru ca sunt majoritatea plagiate, pline de greseli gramaticale si cu mesaje penibile.
Exista si posturi radio de manele, dar nu la fel de dezvoltate precum Kiss, Zu, ProFM, etc.

| Yuoia a răspuns:

Pentru ca la radio se face cultura, nu incultura.
Dar sunt posturi care dau si manele.

| geani87 a răspuns (pentru Yuoia):

Definește incultura

| Yuoia a răspuns (pentru geani87):

Ai DEX-ul la dispozitie.

| geani87 a răspuns (pentru Yuoia):

Dacă tu vorbești despre incultură, dar nu știi ce înseamnă laughingE clar.Și mă refer la cuvintele tale nu la DEX.Aș fi vrut să știu cum definești tu incultura, dar observ că din punctul tău de vedere incultura înseamnă o persoană care ascultă manele și atât.laughing)o zi frumoasă.

| literallythesamebruh a răspuns:

Sunt destul de multe posturi radio care dau manele. Dar majoritatea posturilor nu dau pentru că acest gen muzical nu este chiar un exemplu pozitiv pentru copiii mai mici,unele din melodii având și influențe negative. Nu vreau să par intelectual,gusturile nu se discută,dar la radio se difuzează tot ce este mai "casual",mai popular, ceva ce ar asculta oricine, pentru a atrage ascultătorii, și mai gândește-te și la faptul că atunci când te duci într-o instituție, magazin sau când folosești transportul î comun, sunt șanse de 50% să auzi un post radio. Cum ar suna să auzi manele într-un autobuz plin cu oameni bătrâni și tineri la un loc? happy

| geani87 a răspuns (pentru literallythesamebruh):

O părere bună

| VoidEternal a răspuns (pentru geani87):

E clar...

| geani87 a răspuns (pentru VoidEternal):

E clar că nu trebuie să te trezești comentând aiurea dacă nu ai o părere laughing)

| VoidEternal a răspuns (pentru geani87):

Am o părere dar ar fi inutil să mi-o expun așa că aleg sa nu o fac.

| geani87 a răspuns (pentru VoidEternal):

Bine domnu psyclepath