anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna de ce râd toate fetele de mine când sunt pe strada? Uite sa dau un exemplu eram intr-o zi la un magazin de cumpărături, și afara erau niște grupuri de fete pe care nu le cunoașteam, și când mau văzut au început să râdă toate de mine și nu știu de ce, și asta se întâmplă des nu a fost prima data.Nu sunt vreun retardat sau vreun cercesetor sunt un om normal.Care ar putea fi motivul? De ce râd tote de mine? Încep să mă simt cam prost din cauza asta.De cate ori trec pe lângă niste grupuri de fete încep să râdă de mine

6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Nu cred ca radeau de tine, poate pur si simplu radeau si ele in grup si tu ai avut impresia ca se uita la tine.

| FemeiaPisică a răspuns:

1. Eşti îmbrăcat ridicol din punctul lor de vedere.
2. Ai un mers anormal, gen crăcănat.
3. Posibil să te cunoască şi să râdă de tine pentru că te vorbeşte cineva de "rău" pe la spate.
4. Ai impresia că râd de tine în imaginația ta şi de fapt râd între ele, doar s-a nimerit momentul să fii acolo.

| T0T a răspuns:

Vor să ți-o tragă și așa îți atrag ele atenția.

| ambicio a răspuns:

Dacă tu te placi așa cum ești nu ai de ce să te simți prost. Frumusețea e subiectivă.

| Ionut_Sur_1987 a răspuns:

Treaba este ca tu te desconsideri si crezi ca toata lumea se rade de tine, nu este asa prietene, daca se mai intampla du-te si intreaba fetele

| Luizaaa a răspuns:

În ziua de azi este la moda să îți bați joc de unii. Nu stiu care ar putea fi motivul. Poate ai făcut ceva mai "rușinos" și acum fac mișto de tine. Nu ai de ce sa te simți prost. Cel mai important lucru este parerea ta despre propria persoana. Nu le arată că îți pasă, pentru că vor continua să facă același lucru. Deci, nu pune la suflet ceea ce spun alții despre tine.