Daca vrei sa stii,cei mai buni bucatari si croitori sunt barbatii! Trebuie doar sa vrei! Iar femeile au in urma veacuri de experienta in ale casei,cand "casnica" era o meserie fara valoare pentru barbati! Iar cu ordinea si curatenia din jur cred ca trebuie sa se obisnuiasca oricine! In legatura cu singuratatea,sa stii tu ca poti sa fii singur si cu partener! Singura zodie care se impaca bine cu singuratatea este varsatorul. Pentru tine, care esti depatre de tara si nu poti sa te duci la vecini in vizita fara sa-i anunti sau sa-i chemi la o bere, este mai greu! Am vazut din alta postare a ta ca regreti departarea asta de tara! A fost alegerea ta!
Da eu cred ca nu toti baietii sunt lenesi in casa.multi dintre ei chiar ajuta foarte mult si la treburile de prin casa.dar mai sunt si cazuri cind unii chiar numai stau si nu fac nimic si asta din cauza ca femeie de linga ei mereu le pune masa si mereu le-o si stringe si ei vor totul de-a gata.asteapta doar sa dea ordine ca le-ar fi pofta de ceva au doar gusturi.p.s exista si barbati harnici care stiu sa-si ajute femeie de linga ei.
Iti iei o menajera si basta, ce mare smecherie? Costa 100 ron pe zi, cu spalat, curatenie, intins rufe si gatit.
Hehe depinde de fiecare cum e. daca tu vrei sa incalci,, regulile,, si sa nu fii un barbat lenes incearca sa mai faci din cand in cand curat prin casa nu f. mult de ex s stergi praful sau sa bagi niste rife la spalat( e faza cu spalatu e mai grea pentru. barbati adevarul asta e ca na e nici eu pana acu n-am invatat cand trebuie sa bagi albe cu albe negre cu negre si colorate cu colorate) si mai e si faza ca daca le speli teb sa le si calci daca e si e si nu te descurci angajeaza o femeie in casa si cine stie poate se leaga si ceva intre voi daca ii tinerica