anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp sunt intr-o relatie,si am avut cateva probleme,si de fiecare data cand el greseste cu ceva,eu plang,mi se intampla sa plang si de fata cu el,chiar si cand face niste glume, care pe mine ma deranjeaza. Mi se pare penibil, sa plang pentru orice face el. Ce sa fac sa nu mai fiu asa?

2 răspunsuri:
| DeatHPupp3t a răspuns:

Pai...pur si simplu spune-i ca te deranjeaza si ce te deranjeaza. daca el o sa tot continue asa...stiu ca te va durea dar spun sa-i dai papucii. dupa parerea mea el nu prea ar trebui sa faca asa. ca va mai certati sau se mai uita la o fata etc. e partea a doua desi daca tu spui ca el greseste si tu plangi, este clar ca nu ii pasa deloc de tine. eu in locul tau nu as sta si sincer nu vad motivul pentru care ai sta tu. ca il iubesti, da, dar stii cum e? o sa vina altii si altii care o sa te pretuiasca exact asa cum trebuie. oricum tu fa ce simti si incearca sa porti o discutie cu el, poate ajuta. succes si sper sa rezolvi cumvahappy

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna plîngi deoarece esti o fată sensibilă și pui la suflet, este bine să plîngi, dar vezi el cum consideră acest lucru, și ce doresti tu să transmiți prin asta.