Imi plac foarte multi, dar nu ii numesc pentru ca lista este prea lunga. Nu-mi plac anonimii, cei care nu au curajul sa isi aleaga un nickname si sa puna intrebari. Nu imi place cand unii de pe lista cea luuunga, desi sunt deosebiti, devin uneori agresivi. In rest TPU este, OK.
Nu mi-a spus nimeni ca se accepta si lista
Atunci imi plac, pe langa Zbenguici, Enigmo, Criticul, Bro, Julian, Shin, Flav, Pupimik, Dulshe, Bizzare, Ursulika, Adina, Ioana, Flory, Cami, Cora, oh my God, dar multi mai sunteti
Sper ca nu am uitat pe nimeni
@lia si eu place la tine.
Mai departe imi place LazyM, Emil (care a fost pe site si care mi-a recomandat siteul), imi mai place Flav (care nu vrea sa imi devina sot) asa ca ma gandeam sa imi indrept atentia spre Julian, insa a devenit Doamnadoctor si nu stiu daca sunt inca bisexuala get-beget.
Imi place de Contesa ca e nebunatica si curajoasa (cred ca are temperament coleric ), imi mai place de jedi (care e prieten veeeeeechi), de Jen care nu are activitate aici - dar o plac pentru clipele pe care le-am avut si le vom avea - de fapt, cred ca o iubesc .
Apoi Bro- nelipsitul Bro, care e "luat"- NoGod are raspunsuri super bune si psiholoaga - mereu pune punctul pe i si are o capacitate de intelegere mult mai mare decat a mea.
Altii nu-mi vin in minte.
P. S Mi-a mai venit in minte ValiMocanu. Vali, imi cer scuze ca am uitat de tine. Insa mie place la tine.
Pentru cei care nu inteleg, gramatica gresita e intentionata
P.S Mi-a mai venit in minte ValiMocanu. Vali, imi cer scuze ca am uitat de tine. Insa mie place la tine..
Pentru cei care nu inteleg, gramatica gresita e intentionata
Hehe... te plac si eu ioanaaasi pe bro, dulce, lia, bizzare, criticul, nogod pe tine, legiuitoare, mlm, brigaela, tudor, flav, shin deci intr'un cuvant pe toooata lumea
Pai sunt multi(multi nu inseamna toti), de exemplu: Bro, Mumoasa, elly4all(Adica tu), Maria98, maryana5, zuzu, powergirl, fatacool01, CrissBlackAngel, Tukhey23... E. T. C Sunt sigura ca am uitat pe cineva
Care nu ii simpatizez?, poate gabrielutzu si catalinn, in rest, ori nu-mi mai amintesc, ori nu mai e nici unul.
Sunt multe persoane pe care le admir...pe unele pentru diplomatia cu care raspunde la intrebari, altele pentru umor, sinceritate, inteligenta; din diverse motive.Si hai sa dau si cateva exemple aleatoriu :p : zbenguici, psiholoaga, bro, dulce, shin, lia, legiuitoarea, cami...si lista ar continua...si mai sunt cativa mai noi, dar nu-mi amintesc cum se numesc ...
Uite pentru ca vreau sa invat mai mult si sa ma documentez, in toate privintele, iar de prieteni ma feresc eu ca de dusmani ma fereste Doamne, Doamne.Chiar daca am o varsta, omul pana moare invata, nu este zi in care nu poti invata cate ceva, asta este valabil pentru cine vrea sa invete, iar pe cei care nu sunt draguti nu-i bagam in seama.
Imi place elena.psiholoaga si imi mai place f mult brighitta pentru ai ce vorbi cu ea
anonim_4396 întreabă: