Parca ai mai intrebat odata chestia asta, acu iar intrebi? Ai spus ca aveti vreo 30 de ani si ca nu stiu ce si-a luat doar pentru el, ca e timid, exact aceiasi poveste, ca nici nu tea pupat pe obraz macar, nu mai zic altundeva
Acu iar vii sa intrebi acelasi lucru, ca tio iei iar, ca nu stiu ce bla bla vraja marii.
Stii ce cred eu? Ca nu o sa tio iei deloc pentru ca individu este timid cum spui, nu-i curios sa te pupe asa cum ai spus deja in intrebarea cealalta, deci no sa ti-o traga, daca de asta te temi ca o sa ramai nefacuta
Sigur vei ramane nesatisfacuta, adica ce zic eu, o sa ramai nefacuta iar daca o sa incerci ceva, o sa ramai nesatisfacuta, ca ala nu-i capabil de asemenea prformante, mai ales daca are poze doara cu Luna, o fi vircolac cine mai stie, poate teor gasi astia supta toata, supta nu la ce te gindfesti tu, supta de sange de un vircolac pe timp de luna plina
Ei ce zici de scenariul asta?
Ce să zic, zic ca ai o imaginație foarte bogată și mi-ar fi plăcut să o ții doar pentru tine.
eu am facut asa un scenariu, nu vad cei rau, uite asa se fac filmele bune cu oameni rai
E cam groasa treaba. Baiatul are nevoie de un psihoterapeut si de pasarica urgent. Din ce ai descris tu, el nu e timid, el e speriat de bombe.
Daca chiar il placi si ai destula rabdare cu el, poti sa astepti un an sau doi pana se invata cu tine. Dar la final, el tot o sa aiba nevoie de ajutor specializat. pentru ca vorba aia, mai iesi cu el in public, la un gratar, la un restaurant, la rude, etc. Si cand vede lumea ca el tremura ca un caine plouat, e aiurea ca se va uita lumea la voi ca la niste ciudati.
Eu cred ca este virgin sau impotent. Si nu doar ca este virgin, ci virgin intarziat, fac pariu ca are peste 25 de ani. Si cel mai probabil tu esti prima lui iubita, pentru ca din descrierea ta, el nu stie cum sa se comporte cu o femeie din cauza lipsei de experinta. Daca este impotent, este posibil ca increderea lui de sine sa fie la pamant si de aia sa se comporte atat de emotiv. Si faptul ca nu isi pune poze cu el nu inseamna ca are ceva de ascuns. Oamenii care au ceva de ascuns sau interese, sunt buni manipulatori si stiu cum sa joace un rol. Iubitul tau face totul pe dos, ceea ce denota ca nu are nici un plan.
La asta mă gândeam și eu, ca este posibil ca eu să fiu prima lui iubită. Avem amândoi aceeași vârstă, 32 ani. Mă gândesc să nu aibă și ceva pe sistem nervos, de fiecare dată când se ridică sau se pune jos, îl văd ca tremură. Și la partea cu faza ca nu are niciun plan, te referi la relația cu mine sau în general?
Nu are nici un plan ascuns. Imi dau sema ca nu are nici un plan ascuns pentru ca face totul pe dos nu am de unde sa-mi dau seama ce vrea din realatia cu tine. Doar el stie asta.
O fi virgin? orice e posibil la inceputul unei relații, si cand cunoști o persoană noua, oricine e mai retras timid are emotii.dar cu timpul o să vă obișnuiți unul cu altul, mai mult ce sa zic va urez succes, iar daca nu vă merge relația voastra să stiți ca noua comunitate de întalniri reale meets.ro vă așteaptă sa cunoașteți oameni noi in fiecare zi.
Mindfulness întreabă: