| acerasus09 a întrebat:

De curand am inceput sa vorbesc cu un baiat pe care il stiu de aproximativ 4 ani. Nu prea am mai conversat de la Craciun, iar zilele astea ne-am vazut din intamplare si se pare ca parea foarte interesat de mine. Am hotarat sa ne intalnim duminica, sa ne cunoastem mai bine(el a insistat) si vad ca acum incepe sa isi piarda interesul. Adica...tot zice ca se supara pe nu stiu ce persoane, ca eu nu sunt de vina, totusi imi vorbeste in sictir. Nu stiu ce sa fac! El crede ca toata lumea se invarte in jurul lui. Eu am incercat sa il calmez, sa il inveselesc, dar nu il pot ajuta din cand in cand.Ma gandesc ca daca o sa continuam in ritmul asta, pana duminica il pierd de tot...eu sunt genul care se implica in relatii de orice tip, prietenii, iubiri, dar la el nu remarc asta. In prima zi era minunat, ne intelegeam perfect si fiecare era interesat de celalalt. Acum pare ca nu ma mai vrea, desi continuam sa vorbim pe whatsapp, dar nu mai e la fel. Nu prea avem subiecte de discutie, decat scoala si nici nu observa ca ii fac avansuri(In sensul ca nu continua si el sa faca, nu stiu sa explic). Simt cum indiferenta lui imi strapunge sufletul si ma doare. Nu mai adauga emoticoane cu pupici cum facea inainte, doar foarte rar. In prima zi dupa ce ne.am vazut punea inimioare si pupici. Acum canci! Sfaturi, va rog! Si multa seriozitate. happy multumesc, dau fundita.

2 răspunsuri:
| Lothar a răspuns:

Daca-l presezi faci mai rau.
Lasa-l o perioada si daca te place vine el la tine (mai e si baiat).
Daca nu..asta e, lasa-l sa faca asa cum vrea el si tu vezi-ti de treaba

| Iyulia3712 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa il ignori, sa nu-i mai dai atentie si sa te comporti de parca nu ar exista. O sa incepi sa il interesezi din nou daca tine vreun pic la tine si daca nu se intampla asta inseamna ca nu te merita. Daca e atat de egoist precum spui nici nu are rost sa te mai incurci cu el.