anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună. De curând am întâlnit pe cineva, un băiat destul de ok și foarte atent. Ne-am văzut de câteva ori și oarecum m-am simțit puțin prost sa nu ii dau o șansă ținând cont de faptul ca a venit la mine, de ziua mea și cu toate ca nu ne-am mai văzut pana atunci, mi-a adus un buchet de trandafiri, nu mai putini de 32 la număr. Doar ca este o mica problema sa zic asa de înălțime. Eu am 1.60 și el are aproape 1.90. Cu tocuri as fi ok dar se cam uita lumea ciudat la noi când am fost în Mall aseară, venisem de la film. Asta m-a pus pe gânduri puțin și alte faze de ale sale, cum ar fi : ii place sa vorbească de alte fete în prezenta mea cum ca ar fi prietenele sale foarte bune și ca nu are nimic cu ele ca ele au copii și soți. Din punctul meu de vedere nu cred ca ar exista o prietenie între o fata si un baiat. A pus florile pe care mi le-a dăruit mie pe tik tok, e foarte activ acolo. Eu am 32 și el are 37, ma gândesc ca la vârsta asta nu i-ar mai arde de copilării de genul. Voi ce sfat îmi dați? Eu am impresia ca nu ar fi serios și ca iese cu fete doar sa aibă o activitate, când este liber de la job. După cele patru întâlniri pe care le-am avut doar ne-am ținut de mana și mi-a zis "pui", nicidecum iubita sau ceva mai mult.

6 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Din cate ai zis pare de treaba si poate chiar e, dar nu vei stii niciodata daca nu il lasi sa-ti dovedeasca!
Banuiesc ca nu ai pe nimeni altcineva deci ramai cu el iar timpul iti va dovedi daca pe el il vrei sau cauti pe altcineva! Cat despre inaltime, nu-ti face griji, nu ati fi voi singura pereche asa. Prea putin conteaza amanuntele astea de nimic!

| Dragosdoar a răspuns:

Mai flori, dar tu dai numai peste barbati din astia disperati dai, si ne mai faci si romane despre ei pe TPU mai fato laughing. Eu cred, din perspectiva unui baiat de peste 25 de ani, ca e cam imatur sa vi cu d buchetu de flori cat vila la prima Intalnire. Daca avea 19 ani, mai Intelegeam, dar la 37 cam aiurea si sa-l mai pui si pe tik tok, nu ti se pare?

| Florentina9210 a răspuns (pentru Dragosdoar):

Și mie mi s-a părut cam disperat puțin dar am fost impresionată de acest gest frumos ca nu mi se întâmplă zilnic să primesc atâția trandafiri. Și a fost un gest de apreciat. Doar ca am ieșit aseară la film și de acolo l-am văzut schimbat când a plătit biletele. Nu prea îi convenea ca a dat 60 lei. Dar se lauda ca lui fosta sa îi cumpărase iPhone 15. Și da, dau doar de băieți nepotriviți. Câteodată mă gândesc oare unde o fi al meu … cel potrivit

| Dragosdoar a răspuns (pentru Florentina9210):

Imaturitatea iese la suprafata pana la urma, indiferent cat de impresionant a fost gestul. Ce pot sa-ti zic referitor la situatia ta?
. Ai zis ca ai 32 de ani. Multi vor spune ca si la varsta asta Iti poti gasi persoana potrivita si ca nu e prea tarziu, ca esti Inca tanara, si nu ca n-ar avea dreptate, dar realitatea e ca la anii astia, ''ofertele de calitate'' (scuze ca vorbesc In termeni asa economici) se cam diminueaza si se restrang mult si cercurile sociale unde ne-am putea gasi perechea potrivita ca sa zicem asa..nu vreau sa ti dau motiv de graba, nu asta e idea, poate la tine situatia e cu totul diferita. Doar ca asa simt si eu la 27 de ani ai mei fara relatie. Se simte ca si cum, ce era mai ok pentru mine a fost deja ocupat.

| Marius22222222222 a răspuns (pentru Florentina9210):

Sigur nu pe TPU

| barbieeemo a răspuns:

Mai terminat cand ai zis si varsta.
am crezut ca sunteti ceva pusti de liceu.

ba la 32 de ani esti singura? bucurate in pml ca iti mai da cineva flori si se mai comporta asa cu tine.

il intrebi daca vrea ceva serios pur si simplu
... si ca nu te simti confortabila sa faceti asa repede sex deoarece.
bla bla bla.

daca asteapta dupa tine mai mult de 3 luni e clar.

si fii empatica in primul rand si cu el ca si el poate a pierdut mult timp /bani cu unele in viata fara sa primeasca nici macar un pupic pe obraz.