Cautati de treaba, daca la 30 de ani se uita altundeva cand vorbeste cu tine, cumpara suc doar pentru el si ce mai spui, iti pierzi timpul, nu te potrivesti cu el sub nici o forma, de nici o culoare.
Dar tu cine esti, cumva Rossa, sau parakets sau pufuleti gratis, voi povesteati de chestii genul asta, desi formularea nu suna tiparul lor, dar niciodata nu mai stii si pe aici pe TPU, ce rahaturi mai fac unia.
La 30 de ani, trebuia sa fii deja mozolta la maxim, pipaita peste tot , se pare ca nu are cine sa te sarute, sa te pipaie, nu ai ce face cu motalaul asta, eu zic ca iti pierzi timpul de pomana.
De ce nu iesi cu mine eu nu ma uit in alta parte cand vorbesc, si erai de mult si rezolvata, nu doar imbratisare si ce mai spui tu macar
Mai este una pe aici furnicuta, auzi si tu la ea, ca de ar avea un barbat iar cumpara ea lui masina, daca conduce ala, ei nu-i place sa conduca
Fratilor, surorilor, pe unde gasiti ma barbati de astia, sau barbatii, unde gasiti femei genul asta, sa cumpere femeia si masina, sa plateasca ele la restaurant, numa sa aiba si ele un barbat acolo
Asta arata, ori femeile astea is urite cu spume si nu se uita nimeni la ele, ori ca nor mai fi barbati prin RO si ele is disperate ca nu stiu unde sa gaseasca unu macar.
Dintre femei, de astea dealde 30 de ani, care vreti fetelor barbat? Eu ma ofer, daca cumparati voi masina, daca aveti casa, eu va plimb, va pup, va imbratisez, fac si orice pe la casa omului, haideti care se baga, ma mut in RO vad ca acolo este viata buna
Câți băieți mai ai de gând să întâlnești că lunar vii și spui de altul? La toți le găsești câte ceva, eu zic să nu mai cauți mai bine.Problema este la tine din ce am văzut, ești imatură, nu știi ce vrei și ai nevoie să lucrezi cu tine.
Poți să mai stai un timp cu el, să-l cunoști mai bine; după care te hotărăști ce ai de făcut.
AndrewTate7789 întreabă: