| tataie_7652 a întrebat:

de curand am vazut filmul "Zeitgeist". Acest film m-a pus serios pe ganduri. Voi credeti ca e adevarata partea cu religia?straight face... cel putin despre partea cu masonii sunt convins ca e adevarata...

3 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Zeitgeist The Movie reprezintă adevărul pur în ceea ce priveşte religia, în special religia creştină.

| pepenerosu a răspuns:

Da, si eu l-am vazut...acest film m-a determinat sa nu mai cred nimic, mai ales faptul ca au dreptate, biserica= BANI.happy. Si faza cu soarele si cele 12 zodii..., pana la urma am ajuns sa cred ca nu exista nici un "Hristos" ci e doar soarele, care ne vegheaza.happy

| Cypronge a răspuns:

Raspunsul la aceasta intrebare il sti deja, dar problema e ca la fel ca majoritatea lumii ai fost crescut sa crezi si sa gandesti dupa tipar, la fel am fost si eu.
Exista o expresie veche ce e o mare minciuna si o piedica destinata evolutiei constintei umane; crede si nu cerceta" asta e o mare minciuna. Daca toti oameni credeau fara a avea indoieli ca soarele se invarte in jurul pamantului si ca tera este centrul universului ce am mai fi stiut noi in zi de azi despre cosmos?
sau daca toata lumea ar fi crezut ca o persoana bolnava e in starea aceea din cauza ca a pacatuit si e pedepsita pentru asta, nu am mai fi avut medici si tratamente. Depinde de tine ce vrei sa faci sa crezi fara sa vezi si sa simti sau sa cauti adevarul indiferent unde te va duce asta. Daca ai vazut Zeitgeist the movie iti recomand sa vezi si celelalte 2 parti ala seriei Zeitgeist respectiv zeitgeist addedum si moving forward.