| BowerCrash a întrebat:

de halloween am voie sa merg cu make-up la liceu pentru ca unii profesori imi interzic asta si nu mi se pare normal.
Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dai seama ca pentru ei nu este o exceptie. " Esti la scoala nu la o petrecere de halloween." cam asa ar gandi.
Nici mie nu mi se pare normal. Atata timp cat tu inveti, iti vezi de treaba ta si te machezi de zi nu vad nici-o problema. Ca mai sunt unele pe care nu le mai satura domnul sa se faca negre de la ochi pana la nas. Eu am avut profesoare foarte permisive si acum cand ma gandesc erau si genul de femei foarte aranjate, pline de stil.

2 răspunsuri:
| justanotheruser99 a răspuns:

In cazul in care machiajul nu este foarte strident, nu vad de ce nu. Acum depinde si de ce profesori ai. Daca sunt mai comunisti o sa ii macine o dorință arzătoare sa comenteze. De aceea îți sugerez sa optezi pentru culori de zi. Bafta!

| mOsin a răspuns:

Nu,nu ar trebui sa te machiezi de fel la liceu...serios,mergi acolo sa iti dezvolti calitatile, sa inveti ceva, nu sa iti agati cel mai popular /bogat baiat din clasa/scoala.
Parca toate purtati aceeasi masca...
Si ca sa fiu pe subiect, Halloween-ul este de fapt sarbatoarea pagana Samhain, a vechilor preoti druizi, care din pacate continuă şi astazi si care sincer nu ajuta cu nimic lumea ta sau a mea sau a nimanui in special.Este doar sa fie, atata tot.O alta cale de a atrage atentia asupra ta si a "calitatilor" tale.