| CinevaAnonimă a întrebat:

De la o vreme mă simt foarte activă şi vreau să vorbesc cu cineva pe teme serioase (religie, istorie, etc). Să fie o persoană sau mai multe cu simțul umorului şi cu mult timp liber.

Mai sunt persoane care îşi doresc asta?

Aştept răspunsuri aici sau în privat. Mulţumesc anticipat!

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Multi zic ca da, dar interesu lor e sa te bage in pat asa ca warning in rosu scris

| CinevaAnonimă explică (pentru mgtow):

Sunt sigură că, cel puțin fetele, nu au aşa interese. happy

| mgtow a răspuns (pentru CinevaAnonimă):

Da

| RAY a răspuns:

Daca esti fixista nu are rost, daca ai o minte cugetatoare imi poti da msj

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, eu, am de toate, în privat.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Vrei cam multe calitati, de la oamenii care ar fi dispusi sa vorbeasca despre religie thinking

| CinevaAnonimă explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Sunt sigură că există aşa oameni. happy

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Desigur ca exista, insa nu poti decat sa dai de alte pareri care... sunt in mare sau in mica parte neimportante. Oricine are o parere despre orice si un punct de referinta. Oricine poate sa iti zica cum este bine si cum nu este bine.
Cauta acele persoane si acele momente care nu iti prezinta ceva bun sau rau, ci ce iti arata ca exista mai multe variante si in acelasi timp doar una.

Dar bine... intelegand cum gandesc altii, poate iti dai seama de cum gandeste lumea, si asta ajuta. Dar nu uita sa nu iei de bun ce zice oricine ^_^. Asta ca sfat, desi nu asta ai cerut.

+ cele mai multe informatii concrete se regasesc in carti. Dar ma repet, nu lua de bun pe cele care iti prezinta doar o cale.

| Celcestietot a răspuns:

Buna! Daca vrei sa ma intrebi ceva in special, o poti face in privatwinking.

| RoCkKiD a răspuns:

Depinde care religie, cunoștințele mele pe partea de rastafari si flying spagetti monster sunt limitate. happy

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Cauta pe Facebook sau la biblioteca din oras.
Cat despre religie poti sa incerci la biserica cu enoriasii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simțul umorului îmi place să cred că am, timp liber nu mereu... zilele pentru mine sunt foarte diferite.
Dar ador să socializez. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am mult timp liber, dar dacă ai vreo întrebare serioasă de religie găsim un răspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, abia aștept să vorbim.