Adu preotul in casa si fa Sfintire nu Sfestanie O sa fie bine Nu mai baga prostiile in seama Adu-l pe Dumnezeu in casa ta si cel mai important Intra in biserica de ce iti este frica Este casa Domnului Invinge teama si paseste in biserica Ai sa reusesti Sa- ti ajute Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si sa treci de aceasta ispita
Poti avea fantome in casa asa ca trebuie sa iti invingi teama de biserici si sa vorbesti cu un preot sau intrebi pe toti pe care ii stii sau chiar TPU daca stie cineva un comunicator cu fantomele(om care prin meditatie vede fantomele si vede si intamplarile prin care au trecut de le e greu sa treaca pe lumea cealalta). Si la o intrebare de-a mea sa-mi spui cine ti-a murit, da?
Fratilor toti 3... spuneti niste tampeni de 5 ori mai mare una ca cealalta nu exista fantome...adika nu in Romania cea ce se intnpla este doar in capul nostru si frica noastra. dar cum ai spus tu intrebarile tale ori cineva se joaca cu tine ori altfel nu stiu,. e complicat daca tia murit cineva du-te. la biserica ca e casa domnului acolo nu ti se poate intnpla nimica hai BB bfft
Neimportant întreabă: