| XxBlueRosexX a întrebat:

Buna de la un timp incoace cam 2-3 saptamani am niste vise ciudate...adica ca si cand as avea copil bebe si il tin in brate, chestia asta dureaza de mult timp si nu stiu ce inseamna...sar putea sa am copil sau cineva mi-a spus ca astea sunt semne de infertilitate adica nu pot avea copii niciodata si ma cam speriat. Voi ce credeti?

8 răspunsuri:
| FABULOSUL6000 a răspuns:

Da,asculta ce zic astia mai sus, mergi la popa ca o sa te lamureasca el complet.Va incerca sa iti faca un copil si daca nu reuseste esti infertila. Femeie, numai faptul ca te gandesti la asta face ca visul sa se repete.Nu insemna nimic, absolut nimic in afara de imaginatia ta foarte bogata.Inceteaza sa iti mai bati capul si o sa dispara, foarte simplu.

| Mussette a răspuns:

Daca incepi sa crezi in semnificatia simbolurilor despre vise, poti interpreta diferit visul.
Pe de alta parte, subconstientul lucreaza in timp ce dormi si in vise apare ce gandesti, ce iti doresti.
Si daca vrei sa vezi cat de fertila esti, poti face analize sa afli, nu sa te iei dupa ideile unora si altora.

| KMaddieK a răspuns:

Daca ne gandim la semnificatia viselor copilul simnifica drac, daca se repete eu zic sa mergi macar o data la biserica.

| Voidwithin a răspuns (pentru KMaddieK):

Presupun ca de aici si expresia "drac de copil" laughing)).

| Buzincu_Ana_2000 a răspuns (pentru KMaddieK):

laughing)

| XxBlueRosexX explică (pentru KMaddieK):

Merg la biserica in fiecare duminica nu stiu ce legatura are asta cu visele.

| cristi10grei a răspuns:

Ar fi bine sa mergi la un preot

| WolfGhost a răspuns:

Poate sa insemne ceva nou in viata ta, un proiect ceva. happy