Jibuir se gasesc cu duiumul, doar ca tie iti este mult prea lene sa muncesti si iti dai demisia imediat considerand ca este mult prea greu sa muncesti.
Nu-i nimic, inca nu esti disperata ca sa te duci la munca, vad ca preferi sa stai pe telefon in loc sa muncesti... preferand in continuare trandaveala.
~am încercat la spartan dar... nu am noroc la nimic~
undeva trebuie să incepi chiar dacă spui tu că e greu. Te adaptezi
Se numeste depresie. Scoate-ti capul din colivie si baga cv-uri oriunde crezi tu ca te pricepi deocamdata. Nu e obligatoriu sa fie doar in domeniul alimentar.
Nu sta pe ganduri foarte mult. Actioneaza si uita de griji. Cel mai important acum e sa-ti asiguri traiul, nu sa contemplezi la relatii si tiktok.
Iesi in oras si bati la fiecare usa de fabrica si restaurant. Acum in Romania pana si orasele mici au deficit de muncitori. Cat despre izolare, este destul de simplu: te bagi in seama cu japca. Vai fata de unde ti-ai luat tricoul? O vai ce catelus dragut, buna sti cumva unde se afla magazinul cutare? Cam asa ceva. Bafta!
Buna, Bianca. Nu trebuie sa.ti pierzi speranta, dar nici încrederea în tine. Daca tu nu.ai încredere.n tine, cine vrei să aibă? Norocul ți.l faci tu cu mana ta, dar incepe sa gândești pozitiv.
Majoritatea joburilor sunt grele la început până te obișnuiești.
Iar cu prietenul sigur a avut și el partea lui de vina. Nu te mai gândi la trecut. Focusează.te pe prezent și gândește.te la ceea ce îți dorești să faci în această viață, nu cum vei face asta
Putem vb mai multe în particular sa. tinapun cum eram eu la inceput, mai dezorientat ca tine
Mindfulness întreabă: