Nu te mai gândi la semne. Dacă ar fi să credem în toate suspiciunile, ne-am încuia cu toții în casă și am tremura de frică. : )) Înainte de culcare vizionează o comedie drăguță, care te relaxează. Nu colecționa în suflet toate nemulțumirile, care îți dau o stare de stres și neliniște. Gândește-te la ceva frumos, plăcut, dormi la ora potrivită, nu îți neglija somnul, jucându-te pe calculator, și atunci, să vezi ce somn liniștit, vei avea. Vise frumoase, diseară.
Poate ai ceva probleme la scoala /acasa!
Incearca sa te detasezi sau sa-ti rezolvi problemele si nu vei mai avea probleme.
In general visele sunt un fel de,, revezuire'' a problemelor de peste zi.
Gandeste pozitiv!
Nu cred ca e un semn. Ori mananci tarziu, ori te culci tarziu, ori ceva merge prost(ficatul, stomacul). Dumnezeu sa te ajute fratioare!
Ce anume visezi? De obicei se intampla sa visezi urat cand esti foarte stresat s-au suparat pe ceva/cineva. Sau daca esti ingrijorat pentru o persoana draga. Cel putin asa e la mine.
Depinde poate fi din cauza ca nu te simti bine cand dormi sau poate din cauza unei probleme din viata ta de zi cu zi, incearca sa iti rezolvi problemele /temerile si nu vei mai visa urat.
Stai linistit..eu am visat nopti la rand acelasi vis foarte urat si nu s-a intamplat nimic. Nu trebuie sa crezi toate prostiile!
WallzRUp întreabă:
gabyxgdbgz întreabă: