| NickPop a întrebat:

De o saptamana visez noapte foarte urat si nu stiu ce poate insemna aceasta treaba. Eu cred ca este vreun semn sau ceva! Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu te mai gândi la semne. Dacă ar fi să credem în toate suspiciunile, ne-am încuia cu toții în casă și am tremura de frică. : )) Înainte de culcare vizionează o comedie drăguță, care te relaxează. Nu colecționa în suflet toate nemulțumirile, care îți dau o stare de stres și neliniște. Gândește-te la ceva frumos, plăcut, dormi la ora potrivită, nu îți neglija somnul, jucându-te pe calculator, și atunci, să vezi ce somn liniștit, vei avea. Vise frumoase, diseară.

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Eu cred ca mananci seara tarziu ( si mult), si in acest caz asa se intampla.

| Fatamuntilor a răspuns:

Poate ai ceva probleme la scoala /acasa!
Incearca sa te detasezi sau sa-ti rezolvi problemele si nu vei mai avea probleme.
In general visele sunt un fel de,, revezuire'' a problemelor de peste zi.
Gandeste pozitiv!

| minrest a răspuns:

Nu cred ca e un semn. Ori mananci tarziu, ori te culci tarziu, ori ceva merge prost(ficatul, stomacul). Dumnezeu sa te ajute fratioare!

| Kriss96 a răspuns:

Ce anume visezi? De obicei se intampla sa visezi urat cand esti foarte stresat s-au suparat pe ceva/cineva. Sau daca esti ingrijorat pentru o persoana draga. Cel putin asa e la mine.

| Otto2014 a răspuns:

Nu te mai gandi la semne, cum spui tu.

| Vanqu1sh a răspuns:

Nu ai un program stabil, de mancat de somn de facut treaba etc.

| NickPop explică:

Neutrino nu mananc mult seara mai ales dupa ora 8. Thk pentru. raspuns

| GunDealer a răspuns:

Depinde poate fi din cauza ca nu te simti bine cand dormi sau poate din cauza unei probleme din viata ta de zi cu zi, incearca sa iti rezolvi problemele /temerile si nu vei mai visa urat.

| LikeeChocolate a răspuns:

Stai linistit..eu am visat nopti la rand acelasi vis foarte urat si nu s-a intamplat nimic.happy Nu trebuie sa crezi toate prostiile!