anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De unde mi-as putea cumpara o camera dintr-aia care poti sa filmezi pentru yt? Adica stiu de unde sa iau, dar vreau sa fie ieftina si buna.As putea sa o cumpar de la Second Hand ssu de la magazin?

13 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Ti-as sugera sa nu arunci banii pe o camera foto, mai bine ai face cu telefonul sau camera web de la pc, asta pana iti faci un numar maricel de abonati si bineinteles cu ajutorul adsens-ului poti scoate si un mic venit cat de cat sa scoti din asta banii de o camera mai bunicica. Multi au inceput vlogul cu camera web de la pc si cel mai mult conteaza si lumina din camera, abia apoi s-au extins si la altele.

| Ralukafay a răspuns (pentru MihaelaDart):

Da,dar e mai bine cu camera.

| FaraNumePls a răspuns:

Vrei sa faci vlog? O sa îți fie foarte greu că în zilele noastre sunt o tona de vlogari.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa-mi trimiti primul vlog!

| Ralukafay a răspuns (pentru anonim_4396):

Am pus video-uri pe yt, dar nu cu mine.

| m1dn1gh7 a răspuns:

Si ce vrei tu sa filmezi mai exact?

| Ralukafay a răspuns (pentru m1dn1gh7):

Vreau sa devin vloggerita(cred ca asa se scrie) si vreau si eu sa ma filmez cum fac toti cei care posteaza pe yt.

Vreau sa devin vloggerita(cred ca asa se scrie) si vreau si eu sa ma filmez cum fac toti cei care posteaza pe Youtube.

| m1dn1gh7 a răspuns (pentru Ralukafay):

Si crezi ca merita sa consumi timpul cu asta? Crezi ca e cel mai bun lucru care ai putea sa-l faci in vacanta? happy

Da,dar eu o fac din placere sin de distractie.

| Ralukafay a răspuns (pentru Ralukafay):

Da,stiu,dar totusi, merita sa incerc.

| Hexiled a răspuns:

Anne Marie la inceput filma cu telefonul. Sfatul meu este sa faci la fel, vezi cum inveti sa editezi pe pc. Si cateva luni postezi asa, daca ai succes, si material continui. Este scumpa o camera de filmat, chiar si la mana a doua este 400-500 de lei pe olx. Plus ca la camera de filmat trebuie sa te pricepi si cu setarile

| Ralukafay a răspuns (pentru Hexiled):

Eu nu am pc, doar tel.