| Florycicapinck1243 a întrebat:

Deci eu o perioada m-am jucat IMVU,si mi se bloca messu din cinci in cinci minute sau chiar mai putin si mi la scos.Iar eu ca "desteapta" mi l-am bagat din nou si cand am vazut ca iar incepe sa mi se blochezel-am sters din gunoi l-am sters din tot dar, sus gand deschid pagina de google imi apare sus IMVU si mai mmulte chestii legate despre el.Stie cineva ce trebuie sa fac sa imi dispara IMVU de la google sa nu mi se mai blocheze laptopu? Dau Fundita.Va rog, am nevoie urgent!

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

In primul rand, cand te joci un joc online care necesita conexiune la internet ->>>inchide celelalte aplicatii consumatoare de resurse cum ar fi mess-ul, skype-ul, utorr3nt,winamp...etc. Si acum sa-ti explic cum scapi de toolbarul IMVU->>>intra in Start > Control Panel > Programs > 'Uninstall a Program'. Selectezi programul din cadrul lista(in cazul tau Toolbar IMVU), si click pe 'Uninstall' (Eliminati).
Acum trebuie dezinstalata aplicatia si din browserul tau ->in Mozilla intra la ->Unelte->Suplimente->Extensii->Aici cauti Toolbar IMVU si click pe ->Elimina. Da un restart la browser si gata.
Bafta!

| Rob3rt791 a răspuns (pentru neluL):

Pai da si daca ai chrome? ca eu am si dezinstalat chrome-u si tot imi apare dupe ce am dezinstalat tot cu numele IMVU

| neluL a răspuns (pentru Rob3rt791):

Acceseaza pagina principala din Google Chrome ->click pe ''cheita'' (dreapta sus) -> Instrumente ->Extensii -> in dreptul la IMVU ->debifeaza casuta si click pe ->Eliminati -> Dezinstalati. Acum apasa Ctrl+Shift+Delete (toate 3 in acelasi timp)->bifeaza toate casutele din fereastra si apoi sterge toate datele de navigare. Da un restart la browser si apoi intra in browser.

| Rob3rt791 a răspuns (pentru neluL):

Mzz mult de tot. In sfarsit am reusit sa il sterg... big grin

| neluL a răspuns (pentru Rob3rt791):

Cu placere! bye, bye wave

5 răspunsuri:
| AlinaNicoleta a răspuns:

Foarte simplu happy.
1). Control Panel > Programs > 'Uninstall a Program'. Selectezi programul IMVU, si click pe 'Uninstall toolbar' (Eliminati).
2).Sus exista Unelte. apoi dai click pe el...si dupa iti apare o lista. Dai click acolo unde scrie Optiuni (jos).
3). Dai la general..si scrii link-ul de la google.
4). Intrii in start scrii IMVU ..steri toate fisierele pe care exista cuvantul,, imvu,,.
5).Intrii la Control Panel, cauti programul, si dai un clik pe el.iar sus iti apare,, modifica,,,, Sterge,, Dai pe sterge.
P.S. Dureaza mult pana il sterge. Ocupa si f. multa memorie din laptop.
Si e doar un joc prostesc, in care iei virusi free (gratis).