| Alexandra0005 a întrebat:

Buna ' Deci faza e asa imi place de un baiat pe care il place si una dintre prietenele mele ea nustie ca il plac dar ea imi zice mereu ca a vorbit cu el ca-l place si chestii si i-a zis cineva ca il plac si ea mi-a zis ca il plac si ca vreau sa o fac pe ea sa nu vorbeasca cu el, dar nu e asa nu vreau sa ma bag intre ei, dar el nu o place zice ca e prea copila face tot ce spun altii si el zice ca e suparacioasa pe cand mie nu-mi zice asa vorbeste frumos cu mine gen: " :* :X big hug puppy dog eyes " si il plac mult big grin...Ce sa fac'? Funda'! puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Ivory a răspuns:

Buun.Alexandra.Acum ca prietena ta stie ca-l placi, trebuie sa fie un inger de prietena ca sa nu bage strambe despre tine acelui baiat.Tu trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa-i marturisesti baiatului ce simti si daca ai succes sa-ti impartaseasca sentimentele e bine.Dar daca nu poti deveni prietena lui cea mai buna.Sa stii ca poti face si invers : mai intai sa-i devii prietena si apoi sa-i marturisesti! Mult succes! Funda e a mea?kiss

1 răspuns:
| mona a răspuns:

Baga-te in seama cu acel baiat, spune-i ce simti si lasa lucrurile sa decurga asa cum vor, daca e sa fie ceva intre voi...va fi