Cat de tont sa fii ca sa iti fie frica de bloody maryE ca si cand iti e frica de dracula))))Copiilor de 5+ nu le e frica de blody mary, iar cei de sub 5 ani nu aud de ea pentru ca ea e o legeda americana, nu romana
Zippy daca vezi un videoclip cu ea te vei speria. ca din povesti cu ea nici eu nu m-am speriat
Cei aia?)))))) bai voi sunteti dementi la minte frate.Va speriati de orice prostie pe care o spune un copchil sau da la televizor.ca si cand ar spune la stiri ca cade iar un satelit sau ce e ala si pica pe noi.Ba, a cazut?))) nici n-am simtit.Ma,a venit sfarsitu lumii? NU! Dumnezeu inca ne mai tine in frau! Asta conteaza! Ca esti in viata! Nu toate prostiile care le spun ceilalti.De ex., eu am 11 ani cam mica si o pr are tot 11.si avem un amic de 8 ani, andrei, si andrei are un pr de 7 ani care ne-a spus de unu branza ca cica e un medicc' care cica a omorat o fetita de 4 ani adica a electrocutat-o si i-a bagat cutitu in spate.)))))) baaaaaaaaaaa esti prost maaa.crezi oriceeee! doamne...cat de copii... cred tott cu blody mary blody cacary ) ba,alea sunt povesti maaaaaaaa sunteti dusi cu scufitaa ascultati ma o muzica si jucati-va un joc sau cititi o carte decat sa ascultati povesti de groaza etc. ca toate aceste povesti cica sunt reale. Baaa ma lasi! daca cu adevarat crezi in Dumnezeu,El nu te va mai lasa cu impresia asta de speriat si visat noaptea. Daca te rogi, si te rogi calumea vreo saptamana si bei ceai in fiecare seara si citesti cate o carte in fiecare noapte (ma rog nu in fiecare noapte cate una, ci incepi una de luni si o termini duminika) da o carte calumea nu cu crime etc. si intr-o saptamana nu mai ai nimic.Deci.ai uitat tott!