| Byabiss a întrebat:

Buna deci m-am uitat pe site-ul inaltime.com si mami nu ma lasa sa mi-o comand cine are cartea imi puteti spune va rog ce cuprinde sau sa imi scrieti putin va rog frumos va dau funda si va nominalizez la ultilzatorul lunii numai sa implinesc 3 luni va rog

10 răspunsuri:
| blahblahx100 a răspuns:

Imi pare rau draga dar site-ul tau nu merge. Spune-ne cum se numeste cartea!

| justcriss92 a răspuns:

Nu merita! doar cu 3 cm te ajuta... atat am reusit eu sa ma inalt cu ajutorul cartii lor...

| Byabiss explică (pentru justcriss92):

Imi spui cum ai crescut? chiar am nevoie de 3 cm

| paynehunter a răspuns (pentru justcriss92):

E bun si 3 cm da-mi cartea pls

| justcriss92 a răspuns (pentru paynehunter):

Buna :* Imi pare rau ca nu v-am raspuns mai repede, dar nu prea sunt activa cu mailul. Eu pana in prezent am reusit sa cresc 5 cm, cred ca si jumate thinking nu stiu exact sigur big grin. Cartea nu as putea sa v-o dau pentru ca 1: este tiparita si 2 surioara mea de 14 ani urmeaza acum programul big grin Pentru detalii mai amanuntite iti pot da pe mess. Te rog sa-mi trimiti un mesaj cu id-ul tau si o sa-ti dau mai multe detalii big grin

| xsl33t a răspuns (pentru justcriss92):

Salut, in legatura cu cartea vroiam sa te intreb si eu ceva, dar nu merge sa-ti trimit mesaj privat zice ca esti utilizator junior ceva de genu, daca poti sa trimiti tu mesaj cu id-ul tau

| xsl33t a răspuns (pentru justcriss92):

A

| cata008 a răspuns (pentru justcriss92):

Ti-am trimis msj prv de pe contul asta, ca de pe celalat nu puteam da add te rog

| fedora18 a răspuns (pentru justcriss92):

Orice cm conteaza.