Nu, că mă discriminează că sunt fată și se dă mare cu treaba asta că e superior că e baiat
Deci te-ai dat la un barbat, te-a refuzat, ai insistat in continuare, te-a refuzat intr-un mod mai putin politicos ca n-ai inteles din prima si dupa ai ajuns la concluzia ca rasa si religia sunt de vina?
Religia e de vină pentru că musulmanii se cred superiori femeilor, nu vor nici măcar prietenie, comunicare cu ele, etc. Și dacă i-am făcut un compliment nu înseamnă că m-am dat la el.
Ai dreptate, aia doua miliarde de oameni care urmeaza religia asta gresesc toti, dreptatea e la tine, ca pana la urma doar un nebun la cap nu s-ar indragosti de tine instant dupa un compliment
Nu era vorba de dragoste ci de jignire si discriminare din partea lui că sunt fată, așa ceva nu e ok deloc
Nici nu ești frustrata și rasistă, halal educație! Trebuia să ii dai pace daca ai văzut că nu erați pe aceeași frecvență.
Adică el nu mă suportă pentru că sunt fată și tot eu sunt rasistă?
El e musulman tu rasistă, e simplu. Omul la nervi își arată adevărata identitate și când e beat.
Astia sunt musulmanii. Cand veti intelege si voi asta? De ce crezi ca la ei femeile se acopera complet? Si alte conditii.
Păi da dar nu e la el în țară, eu nu sunt de religia lui, nu sunt nevasta lui și asa mai departe, e într-o țară străină iar noi femeile avem mai multe drepturi aici la noi în țară decât un cioroi musulman