| UnCorazonLocoooo a întrebat:

Buna happy
Deci, mi s-a intamplat ceva destul de ciudat. Eram la scoala, in ora de istorie parca si mazgaleam pe caiet ( nu e ca nu eram atenta la ora, doar ca noi nu prea facem ora asa ca e normalbig grin ) si deodata mi-a venit sa scriu numarul "28". L-am scris foarte mare, practic fara sa realizez si la urma am vazut un "28" urias scris foarte ingrosat. Nu am bagat in seama, am zis ca cine stie ce o fi. Ieri, la fel, mazgaleam banca >[:"] si deodata, tot fara sa-mi dau seama am scris, la fel, ingrosat, numarul "28". Nu pot sa imi dau seama ce semnifica asta. Recunosc ca sunt supertitioasa, dar mi s-a intamplat de multe ori sa visez ceva si apoi sa se intample. Acum nu stiu... M-a cam pus in dubiu numarul asta. Am un sentiment foarte ciudat cand il scriu. (nu obisnuiesc sa ma uit la filme de groaza )
Ce credeti? Ce e cu numarul asta?

2 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu cred ca are vreo insemnatate numarul acela neparat, prima data posibil l-ai scris asa doar dupa te-ai gandit la el si fara sa iti dai seama l-ai mai scris odata.Nu poate nimeni de aici sti ce semnificatie reala are pentru tine numarul acela, o fi o zi de nastre, o fi ceva daca te-ai gandit la el.Raspunsul poate fi la tine.Ai 14 ani, posibil 14x2=28.Nu-i mai da importanta si va trece senzatia asta.Bafta!

| QuadruplePersonality a răspuns:

Poate e totalul de litere existente in numele tau si in numele unei peroane foarte dragi tie smug