Mama daca nici telefonul ala de-l ai nu te multumeste.
ai niste fite pe tine de speriat.de unde atatia bani? crezi ca lumea se-nvarte in juru tau.sunt lucruri pe care trebuie sa le intelegi, cum ar fi ca desi parintii tai vor ce e mai bun pentru tine nu iti pot oferi totdeauna ceea ce iti doresti, si trebuie sa accepti situatia.nu sa te gandesti numai la tine si mofturile tale.
iar faptul ca ti-a cumparat alta nu inseamna ca vrea sa te enerveze ci ca vrea sa te multumesti si cu tel ala, stiind ca se poate repara nu e neaparata nevoie de unul nou.
Si ai vaga presimtire ca ea te enerveaza mai tare decat tu pe ea?
esti o alta pustana teribilista, mica printesica, care are vaga presimtire ca totul i se cuvine.
eu la 11 ani, in locul mamei tale, nu iti luam nici un telefon.nu meritai.eu in locul ei nu ti-as lua nici un cadou.nu o meriti.atat timp cat nu iti respecti parintii si nu stii sa vorbesti cu respect despre ei nu meriti sa faca nici un sacrificiu pentru tine.asa,ca sa te trezestisi sa inveti sa te comporti.
dar pana la urma despre ce vorbesc eu? ei au fost cei mai inteligenti in toata porcaria asta.au format din tine o mica printesica rasfatata care se tavaleste pe jos daca nu primeste ceea ce vrea, care nu stie sa respecte ceea ce primeste.
sper sa suporte consecintele acum! tu le vei suporta mai tarziu.
Eu l-am primit cand implineam ca si tine 11 ani...insa la mine a fost o diferenta, eu avusem pana la vasta 11 ani doar un telefon... mie mi-au luat pentru ca am grija de lucruri. Gandeste un pic ca poate nu au incredere in tine fiindca nu ai grija de lucruri.
Buna! in primul rand la multi ani pentru ziua ta!
uite eu spun sa te multumesti si cu alt telefon fara touch sreen sau chiar cu telefonul tau vechi
poate ca nu are bani, te`ai gandit la asta? sau poate ca pur si simplu nu crede ca telefoanele cu touch screen nu sunt bune
eu personal am un telefon fara touch sceen si sunt multumita(Samsung C3050 si ma descurc si sunt multumita cu el, chiar daca nu e un telefon extravagant sau altceva.)
oricum nu stiu daca te-am ajuta sau nu. dar,
bafta!
anonim_4396 întreabă: