| Claudia_4756 a întrebat:

Buna!:*Deci sa incep.O prietena foarte buna{nu cea mai buna} era cu un tip si tipu respectiv vazand ca eu si pretinasa ne intelegem bine ma tot suna sa ii spun ce zice ea despre el si daca il inseala si tot asa NIMIC MAI MULT.El a inceput sa ma sune inca de la inceputul relatie lor{dec. 2011}, ea neafland nimic de toate astea pana acum de vreo sap. faza naspa e ca inainte sa fie cu ea, eu si tipu ala am avut cv legaturi si ea crede ca am fi inselat-o pe la spate nu i >adevaratBun recunosc o fost foarte urat sa i spun lui tot ce zice ea de el da nu mi-am dat seama decat destul de tarziu.El cum afla cv rau despre ea nu astepta sa treaca un tip in ziua urmatoare mergea si i reprosa fara sa inteleaga ca acea chestie ea mi-a spunea doar mie si logic tipa sa prins...in fine acum nu stiu cum sa fac sa ma impac cu ea pe fb nu o vad niciodata pe mess niciatat si pe telefon cred ca mi-a blocat nr. Faza e ca suntem in aceeasi clasa si in aceeasi banca e aiurea sa fim certate ce doamne sa fac sa ma impac cu ea?

1 răspuns:
| Elvina a răspuns:

Du-te la ea acasa si explica-i cum sta treaba. Cere-ti scuze. Bafta!