| ana27756 a întrebat:

Buna deci sa va spun poveste mea nu am cui sa mai spun ma simt foarte rau.Mama mea este pelcata in strainate iar eu cu tata si cu sora mea de 12 ani am ramas acasa cu mama am vb sambata seara si deceva timp tot spune ca vrea sal lasa si eu tot spuneam ca de ce vrea ca tata nu eu gresit de data asta cu nimic sad si dumineca nu mo sunat toata ziua si am primit tel ca s-a dus cu alta barbat sunt distrusa nu-mi vine sa cred ei mie or stat impreuna 22 de ani si la tata e rau nu-i vine sa creada am fost si la spital cu iel are cu inimasad tata vrea casa mearaga la mama dar eu cu soramia spus ca ramana acasa cu noi si acum imi pare nespu de rausad ce sa fac timpu nu pot dinapoi...crying(

2 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Se pare ca maicata a luat deja o decizie, nu va ramane decat sa va impacati cu gandul, se mai intampla situatii de gen cand unul din soti pleaca la munca la distanta, cel mai bine ar fi ca voi copii sa il sprijiniti pe parintele care a ramas alaturi de voi si sa il sustineti si incurajati cat puteti voi sa isi revina din socul datorat comportamentului mamei voastre

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu nu ai nicio vina ca mama ta a facut ce a facut. As avea mai multe de zis despre asta, dar mai bine ma abtin.