| ana27756 a întrebat:

Buna deci sa va spun problema mea... am facut 18 si nu-mi da voi parinti sa fac nimic adica nu pot sa iesi cu prieteni cu iubit ies din casa dar cind am nevoie de ceva in rest tot in casa nu stiu ce sa ma fac casa ma lasa si pe mine sa iesc pe afara si seara macar pina la 10 sa ma lase dar cum sai conving sa ma lase m-am saturat nu mai pot de ce mor mai facut daca se compoarta asa cu mine eu tot timpu trebuie sai ascult dai ascult nici o data nu le-am iesit din cuvint si fac tot ce cemi cer iei va rog frumos spuneti-mi cum sa fac sa nu mai fie asa cu mine sad unde sa apelez sa ma ajunte cineva

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Le zici ca ai ajuns la varsta majoratului si nu mai au prioritate in toate punctele de vedere asupra ta.

| SophieCoraline a răspuns:

Incearca sa le povestesti mai mult despre sum iti petreci timpul si cu cine.Invitati prietenii acasa si lasa-i sa vorbeasca cu parintii tai timp de citeva minute pentru asi face o impresie mai placuta. Poate asa le vei cistiga increderea

| Valiadv a răspuns:

In primul rand trebuie sa rezervati in intelegi ca parintii nostri de pe vremea lui Nicolae Ceausescu au fost si sunt mai rezervati in ceea ce-i priveste tineretea in ziua de azi. tu trebuie sa zici ca ei si sa faci catine ca esti majora.

| sasha17 a răspuns:

Si eu cunosc pe cineva in situatia ta.Pot spune ca in primul rand ai putea sa discuti cu ei sa incerci sa ii faci sa inteleaga ca ai 18 ani si ca ar trebui sa te bucuri de varsta ta.Iti raspund cu o intrebare, ca majoritatea la 18 ani se gandesc sa plece in alt oras la facultate...nu te-ai gandit la varianta asta.Asa ai beneficia de libertatewinking