| Bulina_4880 a întrebat:

Buna
Deci. Vreau sa fac un caiet al prieteniei
Pt prietena mea cea mai buna:X
Am poze cu ea si vreau sa le lipesc doar ca nu stiu ce sa scriu in caiet as vrea ceva de prietenie...si altele va rog sa ma ajutati
Fundaa:X:X:X

Răspuns Câştigător
| pisicutzaaa a răspuns:

Sincer vreau sa te ajut. dar ceea ce simti conteaza.eu iti voi da cateva "citate"despre prietenie
Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina in prezent si te incurajeaza in viitor love strucklove struck"

"imi iubesc prietenii dar dusmanii ii ador pentru ca invidia lor ma face sa fiu mereu cu o treapta deasupra lor[love struck]""

"Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate invata la scoala. Dar daca nu ai invatat ce inseamna prietenia inseamna ca nu ai invatat nimic.""

""Si chiar de as putea.batting eyelashes Nimic nu as schimba...:p Nimic din ce`a fost n`as schimba.love struck Si orice ar fi. Asha`s prietenii big hug love struck"

"Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina in prezent si te incurajeaza in viitor!love strucklove struck:X"

"Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri

"Nu-mi spune cum sa-mi aleg pretenii. Ma pricep la asta. Ca dovada, te-am ales pe tine:*:*"

"Ai ceva ce nimeni nu poate sa`mi dea, e ascuns acolo in inima taaaaa:X \:d/!"

"Nu incerca sa ma minti ca sunt doar o oarecare.Cand eu stiu clar ca amintirea mea inca te doare!love struck"

Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane.

"Prietenia nu tine de moda, nu e ceva ce se poarta doar sezonul acesta, nu se cumpara si nu se vinde - este insa cea mai buna investitie in aceasta viata!

Poti astepta prietenii adevarati toata viata. Cand ei te gasesc pe tine, nu realizezi. dar iti face atat de bine!

""Ne barfesti? Stai linistita nu ne jignesti. Doar ne arati cat de copila esti!"

"Pretuieste`i pe cei care sunt alaturi de tine cu advarat pentru ca atunci cand ei nu vor mai fi tristetea va mai castiga o lupta iar tu te vei inchide si mai mult in tine, nimic nu este pentru todeauna:X"

Nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca stapaneste toate bunurile lumii.

"Dupa toate cele intamplate in spate. Mi-am dat seama ca prietenii tin problemele departe.Si tin sa clarific lucrurile un pic: daca nu ai prieteni nu ai nimic!"

"Prietenul adevărat este acela care vine când toţi ceilalţi pleacă!"

Ea va raMANe`n ganDu` meu love struck Si la biNe si LA rau. love struck sI tot ce am fAcut impreunA O sa Ne lege meREuwinking

"Nu ne exersam atitudinea`n olginda. Nu facem pe suparatele. Nu ne abtinem sa radem, sa iubim, sa glumim si sa ne distram! love struck:*:*"

Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina in prezent si te incurajeaza in viitor.tongue

"Un prieten adevarat iti este alaturi chiar si atunci cand stie totul despre tine indiferent ca e de rau sau bine".

"Si ce daca el nu o sa imi mai spuna "noapte buna" sau pe strada "buna"? Am prietene care sa`mi spuna " fata esti de 1000 de ori mai buna""

"Chiar dacă el n. o să'ţi mai spună "Noapte Bună". Sau pe stradă "Bună". Ai prietene care te sună. Ca să'ţi spuna "Fată, eşti de 1000 de ori mai bună decât aia pe care o sună!"

"—» Stiu ca doare cand toata lumea spune "nu". in viata n`ai decat un prieten si acela esti tu` love struck «—"

"Dc`? mama nu ne-a facut sur0ri a stiut de ce? Pt ca D`zeu ne-a facut cele mai bune prietene! love struck"

"Cate Fete Sunt Pe Lume Una Nu ne-ar Egalalove struck...Niciuna Nu E Ca Noi Oricat Ar Incerca love struck"

Oricine poate lega o prietenia, dar una ca a noastra nu o sa mai fie

"; x Am o singura prietena pe care ma pot baza, caci stiu ca daca voi cadea ea imi va tine perna... ea e langa mine cand problemele sunt multe...si tot ea e singura care are rabdare sa ma asculte love struck"

"O furtuna imi aminteste de cat de frumoasa e vara, fotografiile imi amintesc cat de frumos este sa cresti, prietenii ca tine imi amintesc cat de frumoasa este viata!"

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

1 răspuns:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! :*
Scrie exact ceea ce simti, scrie din inima si astfel nu vei regreta niciodata! Bafta! >big grin