| Emi77 a întrebat:

Bună! Dețin un grup de Facebook destul de mărișor. Este un grup de cartier dar pe lângă postări cu diferite chestii legate de cartier mai sunt și persoane care vor să își promoveze afacerile pe grup. Aș dori cumva să fac cu plată aceste postări.Eu am jobul meu dar nu îmi convine ca alții să își promoveze gratis afacerile pe pagina mea și pe timpul meu. Ce sfat îmi dați?

7 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Mda, tipic romanului ' GRUPU MEU ', prietene, bine ca nu ai dat numele la grup aici, ca te faceau baieti isteti de vorbeai singur, iti furau grupu, apoi dadea pe toata lumea afara. Termina cu prostiile zi sarumana ca ai un grup! Multi s-au trezit fara cont de Facebook din chestii mai marunte, termina cu grandoarea asta, ca nu stii pe cine superi.

| suntserios a răspuns (pentru Liviu):

Da ce treaba ai tu cu grupul lui.
el la facut sa faca ce vrea cu el happy

| Liviu a răspuns (pentru suntserios):

Nu am eu nimic cu el, eu ii spun doar ce se intampla, multi cand au vazut ca au oameni, au crezut ca pot face ce vor, pana au ramas singuri, ori li sau spart grupu laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Fa-le cu plata.
probabil 99% din ei vor renunta

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Renunta la idee.
Facebook = promovare gratuita. Nu o sa-ti plateasca nimeni ca sa posteze in grupul tau, mai bine platesc direct la Facebook, si li se va afisa afacerea tuturor celor din target-ul selectat, indiferent in ce grupuri sunt.

| Madaxo97 a răspuns:

Cine vrea să promoveze ceva pe pagina ta 5 lei pe revolut laughing

| 1onurSimion a răspuns:

Șterge grupul.

Cine mai stă pe Facebook în 2024? Nimeni.