| BRG a întrebat:

Bună dimineața vă place Bianca Drăgușanu, și emisiunea burlăcița? Mie nu î mi place de ea, mi se pare urîtă, sînt atîtea fete frumoase, nu se putea alege alta, cum ar fi Daniela Crudu.Mulțumesc sărut mîna tuturor doamnelor și domnișoarelor. Cristi.

Răspuns Câştigător
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Nu imi place nici Bianca si nici emisiunea aceea penibila!

9 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Mie, nu-mi place nici Bianca, nici Daniela, nici emisiunea! thinking

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Ai cazut din lac in puţ vorba aia laughing Mie nu imi place nici de tanti Dragusanu, nici de Cruda.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna Cristi, urasc aceasta persoana, pentru ca a devenit o papusa gonflabila, daca o vezi nefardata, cu siguranta te vei speria de ea, asta e parerea mea personala, o femeie frumoasa ar trebui sa arate gen Monica Barladeanu, Andeea Esca...etc, cat despre Daniela, am indragit-o pe vremea cand era la acea emisiune matinala Razvan si Dani, acum e o destrabalata fara remuscari, nu mai are pic de decenta, dar asta e, sunt parerile mele personale si nu pot vorbi in numele tuturor...o zi bunawave

| Tweetymrrr a răspuns:

Ce mi'e Daniela Crudu, ce mi'e Bianca...oh go on.

| bibi2085 a răspuns:

Bianca Dragusanu? No way. Sub nici o forma nu imi place dar nici Daniela Cruda. E mai frumoasa intr-adevar., dar lasa de dorit la altele. si sincer nici dupa emisiune nu ma dau in vant. sorrywinking

| Andreea011 a răspuns:

Sunt daua parasute amandoua, si apropo urasc emisiulea asta de cand e cu "Bianca barby girl"

| Ralu13 a răspuns:

Bianca?! E ca o papusa Barbie scoasa din cutie... bleah, numai fite pe capul ei si e aproape toata numai plastic

| pwp a răspuns:

Mie imi place Bianca, chiar daca este o papusa de plastic...

| ewygirl a răspuns:

Niciuna din ele nu imi este pe plac. Bianca mi se pare prea fataita si miorlaita.mi se pare prea BARBIE DOLL, iar Daniela e putin mai draguta dar...pare prea usuratica, nebuna si. pitzi happy