| BRG a întrebat:

Bună dimineața vă place să mîncați fornetti? Cît de mult și cu ce(forneti cu ce.) Vă mulțumesc și scuze dacă a-m scris incorect gramatical. Vă doresc o dihnă plăcută. Cristi.

Răspuns Câştigător
| micurutza2005 a răspuns:

Da imi plac cu mai multe feluri cel mai mult cu caramel da nu prea am mai gasit si cu branza dulce imi plac si telemea, caise mmm, mac muultttt, cam astea...

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La început au fost bune și consumam pe cele cu dovleac, acum nu mai mănânc așa ceva.
Pa, pa.

April
| April a răspuns:

Imi plac cele cu caise.

| Barajag a răspuns:

Mananc foarte rar, in Suedia nu se gasesc asemenea delicii, dar cu prima ocazie cand voi veni in tara, dau iama intr-un magazin cu fornetti si cumpar tot ce arelaughing(am glumit)imi plac cele cu branza si cascavalbig grin

| Klara a răspuns:

Imi plac doar cand sunt proaspete, si le prefer pe cele cu ciuperci si pui, si mere.

| Aliyaa a răspuns:

Da imi plac foarte multlove strucklove strucklove struck cele cu telemea, saratele, mere, visinelove strucklove struck

| Zmeura a răspuns:

Da foarte mult mai ales cu ciocolata si visine.

| Alice_2134 a răspuns:

Imi plac cele cu telemea si ciocolata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, imi plac Fornetti. Sunt bunicele. Imi plac cele cu branza(telemea), ciocolata, visine, vanilie, mai multe. Nu mananc des, mananc chiar rar, mai demult mancam mai des...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A-m este scris gresit. Corect *am*, la fel si o dihna. Corect *odihna*. Mincati=mancati(corect). In interiorul unui cuvant foloseste *a* din *i*, in afara de cuvantul *sunt*. Pana la urma o sa scrii corect gramatical, te ajut eu, oricum faci mai putine greseli ca la inceput

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mananc in fiecare seara dupa ce ies de la scoala cate un pontino picant :X:X.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei hai ca nu scrii chiar asa incorect. Doar ca pui cratimi numai unde nu trebuie. Spune-mi ca nu esti roman, ca sa nu ma urc pe pereti de nervi la faptul ca gramatica romana e terfelita prin noroi