Nu poti sa le ceri asta.
ati trecut de pragul copilariei si baietii vor sa faca lucruri "mature". o sa isi dea seama ei, mai tarziu, peste 2-3-4 ani ca fac rau ceea ce fac si o sa se calmeze pe parcurs ce se maturizeaza.
tot ce poti tu face este sa te rupi de ei, nu cred ca acum sunt o companie placuta pentru tine.incearca sa stai mai mult cu fetele, cu prietena ta, cu prietenele tale decat cu baietii. avem o perioada in adolescenta, mai precis la inceputul acesteia, cand e mai bine ca baietii sa ramana intre baieti, si fetele sa ramana intre fete.cu trecerea timpului gasca voastra de fete se va mari si veti putea fi prietene si cu baieti si gastile voastre o sa se amestece, dar acum ar trebui sa ramai cu fetele si sa ii lasi in pace. daca nu vei face asta nu o sa faca decat sa te atraga in jocul lor si o sa termini si tu facand ceea ce fac si ei.nu uita ca tu esti singura iar ei sunt 10.nu o sa poti sa rezsti presiunii.
asta e o simpla parere, dar alegerea este in mainile tale. faci ceea ce crezi tu ca este mai bine pentru tine.
probabil te intrebi de ce este mai bine sa ramai cu fetele si sa ii lasi pe baieti cu baietii. ei bine: fetele se maturizeaza si cresc intr-un alt ritm, intr-un alt mod decat baietii.
E normal ceea ce se intampla. La 12 ani baietii se gandesc numai la sex, si cam uita de joaca. Ei joaca cu placere doar fotbal.Se pare ca vremea copilariei, a cam trecut.Mare pacat! Tinerii nu inteleg ca aceasta etapa a vietii e cea mai frumoasa si lipsita de griji.
Alegeti bine prietenii. Ei sunt multi si nu cred ca dorinta ta de a fi ca inainte se poate indeplini. Probabil ei nu vor asta i probabil ca nici nu au vrut. Sunt niste mucosi, care viseaza la lucruri marete. Pacat de astfel de copii.
Ti-as recomanda sa pleci din acest anturaj, acum cat este bine, daca vezi ca situatia tot cade. Nu este de tine. Nu trebuie sa-ti pierzi timpul cu astfel de persoane. In primul rand tie nu iti place, nu este de tine, si nu ai ce cauta acolo. Copilito, ai 12 ani. Pana la 16 sa te vad numai cu cartea in mana, nu cu altceva. Lasa-i pe ei, deja le poti ghici viitorul. Mergi la desene, citeste, pregateste-te de scoala, lasa baietii si prostiile lor. Din cand in cand mai iesi afara, la o plimbare cu fetele, te mai joci si atat.
Oameni, cei de 12 ani inca nu se maturizeaza, cel putin nu indeajuns incat sa le dam putere sa faca alegeri mari. Trebuie tinuti bine, pentru a nu ajunge.
De ce nu icerci sa discuti cu ei, sau icearca sa le spui ca vrei sa fie ca inainte, mai adu si tu alti prieteni, sau chiar prietene fete care stiu si ele sa rada de baieti. Sper sa functioneze.Mult succes!
Va rog ajutati-ma. daca am greseli imi cer mii de scuze. sunt suparata, obosita, mie foame si trebuie sa plec la pregatire.
Le spui ca nu ai aceleasi intentii ca si ei si daca nu inteleg asta nu mai stai cu ei, macar pentru o vreme
... Dar ei ce vor sa faca cu acele prezervative?...
Zi`le si tu ca nu vrei nici un prezervativ...Intreaba`i ce`i cu ei... Discutati.
LisaJulie întreabă: