Oamenii ăia suferă, oricât de frumos ai vorbi, ea se simte atacată și nesigură.
Spune-i că nu vrei să o deranjezi și, dacă ea dorește să mai discute (despre orice) cu tine, e liberă să te contacteze oricând.
Eu as incepe de aici "Am vorbit cu o refugiată din Ucraina", de ce ai face asta? de ce ai scrie unei persoane pe o retea de socializare pe care nu o cunosti!
Este gresit, parerea mea
Cauta sa vorbesti cu "crestine" de ale noastre, ucrainienii sunt usor diferiti de noi si in general sunt precum rusii> oamenii reci si usor agresivi.
Eu le afisez indiferenta celor care cand erau bine asupreau romanii mei din Ucraina, iar acum cand sunt la greu poporul roman ii tine pe indemnizatie de 2 ani de zile!
Nu le doresc raul, dar nu ii bag in seama, sunt nimic pentru mine si asa vor ramane, asa cum au tratat cetateni de-ai mei asa ar trebui sa-i tratez si eu.
Este o prostie sa iubesti pe cineva care te uraste, te complaci si sabotezi singur!
Nu te mai "umili" pe Facebook, Instagram, cauta sa legi relatii cu oameni in realitate, mediul virtual este plin de oameni problematici, de toate felurile.
Doamne iarta-ma ce respect vrei? "Poftim alteța voastră?" Hai bă, deja unii exagerati grav.
Ce părere am? Am părerea că fata a suferit destul, nu mai are nevoie și de hărțuirea ta.
Am parerea ca aceea fata s-a simtit hartuita si ca ar trebui sa o lasi in pace.