| FoxyM a întrebat:

Buna dimineata! Cine bea cu mine o cafea? Eu o beau cu frisca, voi cum o preferati?happy

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Oh da, simt ca ai prins ideea.Haide, vorbeste`mi murdar! Spune`mi cum ai pune acea frisca pe un tort la ziua cuiva.Cu ce ar fi tortul, vanilie, cioco sau mix de fructe? Sa fie in forma standard sau ceva care sa i se potriveasca persoanei sarbatorite? Frisca sa fie stoarsa lent incat sa aiba aderenta perfecta sau aruncata pe el pentru a da impresia de haos? Ce mesaj ai imprima pe el? Talk to me!

42 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns (pentru FoxyM):

Un bacsis tot ti-as lasa, in cazul in care ma servesti pe gratis,, nu e ok sa plec de acolo fara sa las vreun ban, considera ca fiind nota de plata.

| FoxyM explică (pentru Mieeez666):

Ok

| FoxyM explică (pentru Drimmero):

Cum dorestihappy

| Mieeez666 a răspuns (pentru FoxyM):

O apa plata daca vrei.

| FoxyM explică (pentru Mieeez666):

Iti dauwinking

| ShaOfHatred a răspuns:

Yeah,why not?
Imi place simpla, si ocazional cu putin lapte. Nu am incercat pana cum cu frisca. Cum e?

| Darkmagic a răspuns:

Cu frisca strici toata chimia cafelei.
Acum beau o lavazza blue, (simpla coincidenta), citesc "mondenitatile" TPU, si...imi caut tigarile. big grin
Din nou: cu frisca, o faci varza! big grin
(clar, dupa raspunsul asta....am sa-mi gasesc blestematele de tigari, maine).
Buna dimineata!

| FoxyM explică (pentru ShaOfHatred):

Foarte buna cand este egal cafea si frisca in cana.Mie imi place mult, incearca sa vezi daca iti place si tiehappy

| Bacemi a răspuns:

Nu mai beau cafea. Când beam însă o preferam tare, neagră.
Rezultatul acestui studiu a scos la iveală că persoanele care preferă cafeaua neagră sunt mai predispuse să prezinte trăsături psihopatice.
Yup, it makes sense.

| FoxyM explică (pentru Bacemi):

Foarte bine, poti bea altceva care iti face placerehappy

| Bacemi a răspuns (pentru FoxyM):

O apă. Sau mai bine dă-mi un fruct zemos.

| ShaOfHatred a răspuns (pentru FoxyM):

Neee,coffee is good