Am omis sa raspund la intrebare fiind curios cam care iti sunt standardele de le consideri atat de mari si sa insiri si calitatile pe care le ai ca sa corelez si sa pun in balanta asteptarile pe care le ai vs ce poti oferi, asta era scopul raspunsului meu dat prima oara.
Ca sa iti raspund voi zice in general ca nu am asteptari prea mari de la femei, nu ma multumesc cu oricine dar nici nu ridic stacheta prea mult, in general tiparul meu tine de un aspect decent, sa o duca bibillica si sa aiba o personalitate misto.
Este foarte bine ca vrei sa evoluezi in toate,problema apare cand exageram suntem mereu nemultumiti de noi,apare frustrarile,depresia,tristetea,desi a evolua trebuie sa insemne si intelepciune,iluminarea ta ca fiinta,materialismul capitalist nu aduce fericirea sa stii,popoarele capitaliste sunt in top sinucideri si xanax, nu stiu pe ce pui tu pret in viata,eu am observat ca omul mereu duce lucrurile la extrem nu stim sa avem o balanta,uni pun pe cariera,bani,iubire,copii, familie,sex,droguri,placeri,socializare,aventuri de o noapte fiecare cu drumul lui,logic ca nu e bine sa stai cu un om nepotrivit dar daca cauti nod in papura mereu vei gasi, eu personal incerc sa ma imbunatatesc prin critica primita de la alte persoane,auto critica, iluminare, ma motiveaza documentarele cu persoane care traiesc drame, eu as dori o fata sincera, serioasa, amuzanta, sa-i placa stiinta
Nu caut nod in papura, stiu exact ce vreau si din cauza aia nu pot lasa mai jos. Sunt foarte mulțumită de viața mea in prezent, nu am nevoie de cineva. Dupa cum am spus, Singurătatea e un privilegiu pentru mine. Ziceam doar ca daca ar fi sa renunț la acest privilegiu, ar trebui sa fie un om la standardele mele. Standardele pe care le am nu sunt definite de a avea mai mult ca mine, ma refer la celălalt, ci de a privi in aceeași direcție si a avea același scopuri in viața. Majoritatea oamenilor se plafoneaza si rămân la un anume stadiu. Eu imi doresc sa evoluez alături de o persoana, sa evoluam împreuna nu sa stagnam.
Exact ce spuneam mai sus, te mulțumești cu ce ai, sau cu ce esti. Uite un exemplu, unul din hobby-urile mele este Fitness-ul, petrec timp la sala si inclusiv acasa lucrez. Nu as putea sta cu un bărbat căruia ii e lene sa-si mențină o greutate sănătoasă spre ex. Nu este absurd ceea ce vreau. Practic e tot in spre binele nostru. Toți avem vicii si nimeni nu trăiește chiar sănătos însă este important sa avem cat de cat grija de noi, si asta e un mod de a o face.
Care sunt pretentiile si standardele? fa o lista si cu calitatile tale sa vedem ce pierd barbatii.
) e vreun studiu făcut sau ai ajuns tu la concluzia asta din experiența? Oricum ar fi, ce crezi nu prea ma interesează. Eu am vrut altceva, nu sa fac autoanaliza si sa insir aici. Nu inteleg de ce unii oameni nu se pot rezuma strict la întrebare, am mai scris ceva pe lângă in speranța ca o întrebarea sa fie contextuala, nu sa mi se tina lecții in care da mi se demonstreze ca de fapt, sunt o complexata si am prea multe defecte. De obicei as spune si ei câteva lucruri dar nu mi-e folositor nici mie si nici tie
Heheh, realitatea asta de unde vine? Ce film ai vazut aseară? Ce defecte atat de mari crezi ca poate avea un om? De ce nu mi-ai răspuns la intrebare si ai simțit nevoia sa argumentezi faptul ca eu am o concepție greșita? Bazat pe ce, pe un text si 2 răspunsuri... dar totuși, itu multumesc
Nu trebuia sa irosesti funda pe cineva care nu cauta asa ceva, trebuia sa o folosesti pentru cineva care pune accent pe astfel de 'premii'.
Raspundeai in asa fel sa nu ma minti : D nu am vrut sa te simti atacata ca nu ala a fost scopul meu, te-am provocat putin doar
Nu m-am simțit atacată absolut deloc, am vrut doar sa aflu păreri legate de anumite aspecte, deformând putin contextul, prin asta demonstrandu-mi ca majoritatea uita întrebarea propriu zisa si se leagă de context eu pot sa fiu asa sau nu...
PS. Nu am irosit funda, am pus-o acolo unde am considerat ca am primit răspuns satisfăcător
Am omis sa raspund la intrebare fiind curios cam care iti sunt standardele de le consideri atat de mari si sa insiri si calitatile pe care le ai ca sa corelez si sa pun in balanta asteptarile pe care le ai vs ce poti oferi, asta era scopul raspunsului meu dat prima oara.
Ca sa iti raspund voi zice in general ca nu am asteptari prea mari de la femei, nu ma multumesc cu oricine dar nici nu ridic stacheta prea mult, in general tiparul meu tine de un aspect decent, sa o duca bibillica si sa aiba o personalitate misto.
Bun, stii exact ce vrei de la un barbat dar ce poti oferi in schimb te-ai gandit? Pentru ca multi barbati nu vor fi interesati de faptul ca incerci tu sa-ti construiesti o cariera sau sa adopti un stil de viata sanatos...
Pot fi exact ceea ce un bărbat are nevoie, si astept exact același lucru. Nu te gândi ca vreau sa-mi construiesc o cariera pe cârca lui, sau ca astept sa ma realizeze financiar. M-am gândit si la ce spui tu, si tocmai ca eu stiu ce pot oferi, nu ma pot mulțimi cu mai putin la rândul meu.
Pai daca el își dorește friptura eu ii ofer coliva. De ce ai impresia ca nu as putea oferi unui bărbat ce are nevoie si totodata ce își dorește? Tocmai ca eu stiu ce pot sa ofer, ce pot sa fiu si ce rol as putea avea in viața unui bărbat, din cauza asta poate am standardele diferite sau ridicate fata de ale altora. Întrebarea propriu zisa era despre ce așteptări aveți voi. Voiam sa aflu si alte Concepții, diferite de ale mele. Cat despre ale mele, le pot argumenta la nesfârșit pentru ca nu am ajuns la concluziile astea de ieri, si nici pe stomacul gol daca ma intelegi
Gandeste-te in felul urmator: tu iti doresti un barbat care sa se dezvolte cat mai mult pe toate planurile, sa aiba si obiective/pasiuni similare cat de cat, sa isi doreasca o cariera, sa aiba un stil de viata sanatos, echilibrat; corect? Dar pe langa astea probabil ca nu iti doresti un barbat urat, batran, plictisitor, prost, violent etc. Deci ar trebui sa fie si: tanar, frumos, inteligent, amuzant, calm etc. Barbatii care au toate aceste calitati sunt putini si foarte cauitati deci da, standardele tale cred ca sunt prea ridicate Asta este parerea mea cel putin, poate ma insel eu, tot ce se poate.
In legatura cu intrebarea, ce astept eu, ce imi doresc de la o posibila partenera, cred ca ar trebui sa fie inteligenta, amuzanta si sa existe acea "chimie", acea compatibilitate intre noi. Cam atat, daca are si alte calitati, desigur, nu ma deranjeaza Daca vrei sa afli si o parere conceptie diferita: spre exemplu daca ce ai scris tu aici despre tine ar fi singurele lucruri pe care le cunosc iar eu as fi un barbat in cautarea unei partenere nu as fi interesat de tine iar asta pentru ca ai scos in evidenta doar lucrurile care nu sunt "vitale" pentru mine.
Nu sa evolueze cat mai mult, nu sunt absurda, dupa cum am spus mai sus. Însă, sunt de părere si face parte si din concepția mea legată de existența umană, ca noi oamenii suntem făcuți sa evoluam. Sa aducem îmbunătățiri asupra noastră pe ici pe colo, nu sa facem upgrade lunar ca telefoanele. Nu stiu de ce speculezi tu ca eu as caută un bărbat probabil frumos, tânăr si etc. Tu nu poti sa stii ce înseamnă pentru mine frumos si ce înseamnă urat, sau daca vârsta ma deranjează sau nu, daca sunt sapiosexuala sau nu. Ce nu ai inteles tu din întrebarea mea, e faptul ca as fi vrut sa aflu părerile voastre asupra a ceea ce așteptați de la partener/a, nu daca tu ai fi un bărbat in Căutare de partenera daca m-ai găsi pe mine eligibila sau nu ca potențiala iubita. Multumesc oricum!
De multe când ne îndrăgostim mai uitam de pretenții și așteptări fiindcă poți întâlni un bărbat cu toate calitățile pe care le cauți dar sa nu l poți iubi, în schimb poți întâlni un bărbat care sa ți se para potrivit fără sa ști exact de ce, este adevărat ca în mare probabil se va încadra în ceea ce îți dorești tu dar dragostea nu e ceva ce se planifica sau calculează
Draga mea, ce încerci sa imi demonstrezi? Despre ce vorbesti? Ai citit textul dar nu si întrebarea... ce așteptări/ pretenții aveți voi de la potențialii parteneri/ partenere? Asta e întrebarea, textul meu poate fi fictiv sau nu, dar nu asta conteaza. Însă, mai toata lumea care a răspuns fix de text s-a legat )
Întrebarea e la sfârșit în doua rânduri, restul textului e mult mai complex și în detaliu, sincer am crezut ca mai degrabă vrei sa ști părerea noastră vizavi de ceea ce ai exprimat mai sus. Ce pretenții am eu de la un bărbat? În teorie niciuna doar sa-mi placa, sa ma simt bine cu el, sa am ce vorbi cu el, sa ma pot baza pe el
Eu ma ghidez dupa gandul ca in viata avem posibilitatea, in teorie, sa ajungem de talie mondiala la 10 hobby-uri diferite, daca, desigur, regula de 10000 de ore e adevarata.
Cei mai multi dintre oameni nu ajung sa fie buni nici macar la un lucru. De ce? Pentru ca sunt mediocri si le e frica sa iasa din zona de confort spre a se descoperi pe sine.
Deci, exact ca tine, ceea ce caut de la o fata e sa aiba dorinta de a se imbunatati constant. Nu m-ar deranja daca ar trebui sa o iau de la zero si sa o invat tot ce stiu pana acum. Dar ar trebui sa existe dorinta, altfel mi-ar pierde timpul.
Yessss. Stiam ca nu sunt singura care am concepția si părerea de genul asta.
Si daca erai singura, nu trebuia sa iti pese prea mult ca ceilalti au pareri contrare.
Corect.
Ce așteptări am de la oameni... încerc să am așteptări realiste de la ei, încă studiez capitolul ăsta.
Buna, foarte interesanta intrebarea ta cu toate că acest raspuns nu are legatura cu ea as vrea sa stiu daca dorești si tu sa aflu ce varsta ai ^_^ Baftă
anonim_4396 întreabă: