Am omis sa raspund la intrebare fiind curios cam care iti sunt standardele de le consideri atat de mari si sa insiri si calitatile pe care le ai ca sa corelez si sa pun in balanta asteptarile pe care le ai vs ce poti oferi, asta era scopul raspunsului meu dat prima oara.
Ca sa iti raspund voi zice in general ca nu am asteptari prea mari de la femei, nu ma multumesc cu oricine dar nici nu ridic stacheta prea mult, in general tiparul meu tine de un aspect decent, sa o duca bibillica si sa aiba o personalitate misto.
Draga mea, ce încerci sa imi demonstrezi? Despre ce vorbesti? Ai citit textul dar nu si întrebarea... ce așteptări/ pretenții aveți voi de la potențialii parteneri/ partenere? Asta e întrebarea, textul meu poate fi fictiv sau nu, dar nu asta conteaza. Însă, mai toata lumea care a răspuns fix de text s-a legat )
Întrebarea e la sfârșit în doua rânduri, restul textului e mult mai complex și în detaliu, sincer am crezut ca mai degrabă vrei sa ști părerea noastră vizavi de ceea ce ai exprimat mai sus. Ce pretenții am eu de la un bărbat? În teorie niciuna doar sa-mi placa, sa ma simt bine cu el, sa am ce vorbi cu el, sa ma pot baza pe el
Eu ma ghidez dupa gandul ca in viata avem posibilitatea, in teorie, sa ajungem de talie mondiala la 10 hobby-uri diferite, daca, desigur, regula de 10000 de ore e adevarata.
Cei mai multi dintre oameni nu ajung sa fie buni nici macar la un lucru. De ce? Pentru ca sunt mediocri si le e frica sa iasa din zona de confort spre a se descoperi pe sine.
Deci, exact ca tine, ceea ce caut de la o fata e sa aiba dorinta de a se imbunatati constant. Nu m-ar deranja daca ar trebui sa o iau de la zero si sa o invat tot ce stiu pana acum. Dar ar trebui sa existe dorinta, altfel mi-ar pierde timpul.
Yessss. Stiam ca nu sunt singura care am concepția si părerea de genul asta.
Si daca erai singura, nu trebuia sa iti pese prea mult ca ceilalti au pareri contrare.
anonim_4396 întreabă: