| Roberta a întrebat:

Bună Dimineaţa! După părerea voastră ce e mai rău să eşuezi sau nu să nu incerci?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna, daca nu incerci, vei avea toata viata remuscare si te vei simti vinovata pentru faptul ca te va framata mereu aceiasi intrebare...De ce nu am incercat? dar daca ai incercat si ai dat gres, vei traii cu constiinta inpacata, spunandu-ti: asta e am incercat, dar nu am putut mai mult...nu crezi? papawave

15 răspunsuri:
| Pho3nix a răspuns:

Vei avea multe regrete, remuscari daca nu incerci. Iti va parea rau.
Cand esuezi, mergi inainte, si stii ce sa faci data viitoare. Atat timp cat traim, invatam.
Ce te doboara, te face mai puternic.happy
O zi buna!

| underground05 a răspuns:

Din greseli inveti asa ca daca incerci si esuezi nu iesi in totala pierdere ci si castigi(experienta)

| Roberta explică:

(15 Iulie 2011 11:13 ) cristiana0765612168 explică:
Am 9 ani daca vreti sa stiti v-am mai vis odata eu nu sunt proasta dar ma apuca nervi.Eu imi cer scuze, daca ma iertati! va pup pe toti! iertati-ma pentru nervii mei!

Hai fetita scuteşte-ma happy

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Depinde ce!, eu zic mai bine sa incerci (/^o^)/ chiar daca esuezi sau nu se stie poate vei reusi...

| Ezyo a răspuns:

Daca ai castiga 1 milion de dolari ai renunta la ce faci acum?

| meLyssa_9110 a răspuns:

Mai rau e sa nu fi incercat niciodata sa reusesti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amandoua.da eu cred ca ce e mai rau sa nu incerci, acum depinde si de situatia in care esti de a alege.

| Madilyn a răspuns:

Mai rau e sa nu incerci. De ce? Pentru ca prin fiecare incercare castigi experienta, si chiar daca esuezi, ramai cu ceva folositor. >big grin

| cristiana08 a răspuns:

Sa esuezi.Pentru ca daca nu incerci nu poti nici castiga nici esua.
vezi ca tot o nesimtita esti pentru mine.

| Giuly_6375 a răspuns:

Bună Rahela :*. Deci să nu incerci :] o incercare moarte nu are, deci prefer să incerc chiar daca eşuez big grin

| Patry_1402 a răspuns:

Să nu incerci :o

| Me_4206 a răspuns:

să nu incerci big grin

| Eliza_1629 a răspuns:

Neata happy acum depinde, dar daca nu incerci, nu eşuezi laughing

| miki_4279 a răspuns:

Să nu incerci, indiferent că eşuezi de N ori :*

| Bebe_4675 a răspuns:

I dont neubatting eyelashes să nu incerci?

Întrebări similare