Neaţa, azi cred că o să lenevesc puţin, e duminică şi trebuie să-mi încarc bateriile pentru săptămâna ce urmează , o să mă uit la câteva filme, mai ascult muzică, pe mess, hi5, TPU, mai dorm puţin sau mai stau la tv, poate ies şi puţin afară
Preferatele mele sunt: phineas and ferb, kid vs cat, tom and jerry şi mai multe, mie astea îmi plac, te uiţi pe cartoon network, disney (deşi unele sunt chiar plictisitoare) sau chiar pe youtube
Neata.Azi acasa ca doar e vacanta.Desene animate nu stiu dar ma recompensez cu o melodie melodioasa si mladioasa numai buna de dormit;))
http://www.youtube.com/watch?v=v_tRGyFGWmQ
`Neatsa!
Acasa si putin pe afara.Ieri era sa fac o tumba in zapada si azi imi iau revansa. Ieri n-am avut timp sa ma joc cu fratimiu si tati monopoly
, cred ca ma joc azi...Vad temele, marti trebuie sa ma duc la meditatii la mate si nu mi-am facut temele, maine ma duc pe la scoala sa ma intalnesc cu profu` de istorie... Offf nici cand e vacanta nu pot sa scap de scoala
.
Ca desene animate iti recomand sa cauti pe youtube, gasesti unele foarte interesante, cum ar fi Viata cu Louie, Copiii de la 402, Tom & Jerry etc.
Neata!
Azi...nu stiu Inca nu m-am hotarat
Deocamdata in casa.Pe TPU, pe mess, la tv
Cateva teme pe ici pe colo
Putina curatenie.
Mai traziu prin oras cred
Uitasem de desene
Intra pe youtube si scrie -Viata cu Louie Sunt multe episoade dragute
Sau Cei cu Andy
Neata, de fapt s-a cam terminat neata... e 13: fara 5 Min...
La mine ninge, si e super :X
Incearca Cartoon Network sau Disney
Din pacate acasa...sunt racita si e cam aiurea...desene animate:daca nu ai incercat printesa si broscoiul merita vazut. e amuzant.www.filme-online.org