anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dimineata! stie cineva ce pot face cu insomnia asta? va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| delix a răspuns:

De curand am vazut un documentar despre asa ceva! in gereral se recomanda cand nu ai somn si vrei sa dormi sa faci ceva ce nu iti face placere:sa citesti o carte, sa faci flotari, sa incerci sa faci o compunere un comentariu...sa iti faci unghiile ceva care sa-ti acapareze atentia! si sa te oboseasca psihic si fizic si sa vrei s ate odihnesti, evita lucrurile care iiiti plac gen:sa stai pe net, sa asculti muzica, sa te uiti la tv! astea sunt excluse pentru ca nici nu adormi, si te trezesti si f obosita! daca nu ai somn NU Dormi! su-te alearga iesi afara fa orice sa vezi cum vine somnul! tine-ma la curenthappypup

2 răspunsuri:
| medgirl a răspuns:

Neata!

Pai, sincer sunt in aceeasi situatie, doar ca din cauza unor framintari, seara nu pot adormi indiferent cit de obosita sunt, la ce ora ma culc, uneori ma trezesc in timpul noptii, doar dimineata dorm mai mult(azi face exceptie, am avut ceva treaba)si am inceput sa iau un medicament(deja de o saptamana), se numeste Alora este din extract de pasiflora, poti incerca si tu, pe mine ma ajuta!

Bafta si muuuuuult somn big grin

| sinblade27 a răspuns:

Ei daca gasesti o solutie ma anunti si pe mine. eu dorm doar la epuizare si doar 2 ore