As vrea sa ii faca cineva prietenului tau exact ce i-a facut el motanului ala.Asta ar merita idiotul de prieten al tau.Si e infractiune, as vrea sa imi dai datele sa il dau la politie pe acea scursura de prieten al tau.Merita ce e mai rau omul ala cretin.L-as calca in picioare.Si eu am un motan si daca cineva i-ar face rau.i-as distruge.
Bai baiatule crede-ma ca si eu am un catelus rasa shih-tzu si daca i-ar face un cotoi ce i-a facut catelului prietenului meu, si eu l-as lua si l-as omori cu bataia in casa!
Cotoi e mama ta, pai bai om fara creier pisica aia nu a vrut sa faca asa ceva, s-a aparat, ce s-a intamplat cu javra aia ordinara a fost un accident nu era viba pisicii ca nu a avut ea rautate sa-l atace pe caine.Dar tu precum si prietenul prost al tau sunteti oameni dara creier si ati trebui gazati daca sunteti in stare sa faceti asa animalelor nevinovate ca pisicile.
Mai spune-ne, printre altele, cum se numeste prietenul tau, cum ii cheama pe parintii lui, si din ce localitate e.
Nu de alta, dar cat discuti tu pe aici, treaba aia e cam infractiune, si ar avea cine sa se ocupe.
Un vecin si-a omorat cainii cu toporul, apoi i-a ingropat. A venit criminalistica, au stat o dup-amiaza intreaga pe la ei. Isi asteapta cumintel nota de plata, posibil chiar facultate.
Ce trolling de 2 lei,, copile, lasa internetul si vezi-ti de treaba! L-a lovit cu barbatia in ochi))))) pisica prima si prima oara da cu...sa se apere.
Ce minte bolnava ai, scenarii de psihopat.
El daca iese cu cainele la plimbare trebuie sa fie atent ca mai vin si alti caini, alte pisici, oameni iar el trebuia sa fie atent si sa il tina sa nu mearga la alte animale mai ales la o pisica cu care nu se intelege deloc.Iar faptul ca acel catel a murit ca a facut o infectie poate fi si din vina lui ca nu la ingrijit bine. Pisica e si ea animal si sa aparat cand un alt animal la atacat nu a fost vina eimea cum nu a fost nici vina cainelui ca a fost curios asa ca el a facut o mare prostie omorand un animal nevinovat doar pentru ca el nu a fost atent si merita inchis sau amendat drastic...
Nu,animalul a facut acest lucru din frica, să se apere. Genul acesta de reacții nu sunt în regulă. Ar trebui să aplice principiul, chiar și legat de animale, tot ce vreti sa va facă vouă oamenii faceți-le și voi la fel.
Nu prea pare normal, dar daca iubea acel catel da, si eu as fi omorat motanul ala...
AvalohAlyn ti-a spus cuvinte de aur, chiar daca s-a intamplat asa el nu a avut dreptu sa se bata joc de motan, el tot are viata, este tot aceeasi ca cineva sa se bata joc de voi doi precum cu motanul, el sa apart
prietenul tau e idiot, eu nu-l stiu dar citind ce cruzime a a vut el imi vine sa-l ucid, mai ginditiva cu capul macar vreodata!
Protectia animalului trebuie sa intervina aici.Nu ai vazut ca pisicile mereu fug de caini? Ca doar nu venea pisica sa se bata cu cainele