| adriana_sw33ty_angy a întrebat:

Buna dimineata TPU, cum v-ati inceput ziua? happy Eu am inceput-o intr-un mod foarte "palpitant"hee hee Cu o amenda pentru "centura de siguranta big grin...Ahhh...Se mai intampla big grin... Dar pentru ca m-am trezit cu zambetul pe buze aceasta mica amenda nu a reusit sa-mi schimbe bunadispozitiebatting eyelashes. Voi? Cei care conduceti, cum va continuati ziua dupa "asa" un inceput big grin?

Va doresc o zi cat mai frumoasa si o saptamana insorita si plina de succesuri! happy

10 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Cami- bine ca sunt dus, dar mai sunteti si care stati pe loc, sunteti genul de oameni care vreti sa scoateti acidul din apa plata.Eu sunt multumit cum sunt, voi vedeti-va de viata voastra personala, asta in cazul in care vreti sa nu se accentueze certurile pe TPU.

cami
| cami a răspuns:

Bai. tu, canfengiule, schimba-ti odata nick-ul ala. De multe ori am vrut sa te punctez amuzant, inteligent, dar nu pot s-o fac. numai cand vad cat esti de. dus!

| Pho3nix a răspuns:

Poi m-am trezit la 7, m-am spalat, am mancat si am plecat la liceu. Ca in fiecare dimineata.

| adriana_sw33ty_angy explică:

@isus am uitat ca tu esti "perfect"... se vede dupa "nick"...chatterbox chatterbox chatterbox

| PauLa.M a răspuns:

Pai m-am trezit pe la 9 jumatate, dupa o noapte alba.si am facut o baie fierbinte unde am atipit putin. ce m-as mai baga in pat putin.fir'ar ea de scoala.

| NoMore a răspuns:

Eu n-am luat decat o data amenda, anume prin 2000, cand m-au pins fara acte la mine. A fost 100. 000 happy
Se mai dau amenzi pentru centura? Unde? Eu nu prea mai vad politie in trafic in afara de cei din intersectie, dar aia nu stau sa te opreasca pentru centura. Nici eu n-o pot decat cand ies din Bucuresti...
Buna-dispozitie imi e stricata atat dimineata, cat si seara... in trafic. Injur cat se poate si-mi trece repede.
E frumos ca e soare azi... e o noua zi in care nu fac nimic la serviciu... deja am postat pe blog, urmeaza sa citesc o carte (azi o termin).

O zi frumoasa in continuare. Eu ies la tigara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Am fost la prima oră la Oncologie pentru a lua un tratament mamei mele care este extrem de bolnavă, apoi la serviciu şi după-amiază acasă alături de mămica mea.
Este foarte trist.
O zi bună să ai.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Abia m-am dat jos din pat sa merg la serviciU, cred ca-mi trebuie o nevasta sa-mi faca placere sa ma trezeasc laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Neata Adriana! Am inceput foarte rau, au trecut 30 de minute pana am reusit sa ma dau jos din pat, sunt obosita, nu am dormit aproape deloc, m-am imbracat ca naiba(criza de timp!)... abia astept sa ajung acasica si sa fac nani sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cami, dus sau dus?rolling on the floor
bro, brava colega, te corectasi? mai bine mai tarziu.