Cami- bine ca sunt dus, dar mai sunteti si care stati pe loc, sunteti genul de oameni care vreti sa scoateti acidul din apa plata.Eu sunt multumit cum sunt, voi vedeti-va de viata voastra personala, asta in cazul in care vreti sa nu se accentueze certurile pe TPU.
Bai. tu, canfengiule, schimba-ti odata nick-ul ala. De multe ori am vrut sa te punctez amuzant, inteligent, dar nu pot s-o fac. numai cand vad cat esti de. dus!
Poi m-am trezit la 7, m-am spalat, am mancat si am plecat la liceu. Ca in fiecare dimineata.
Pai m-am trezit pe la 9 jumatate, dupa o noapte alba.si am facut o baie fierbinte unde am atipit putin. ce m-as mai baga in pat putin.fir'ar ea de scoala.
Eu n-am luat decat o data amenda, anume prin 2000, cand m-au pins fara acte la mine. A fost 100. 000
Se mai dau amenzi pentru centura? Unde? Eu nu prea mai vad politie in trafic in afara de cei din intersectie, dar aia nu stau sa te opreasca pentru centura. Nici eu n-o pot decat cand ies din Bucuresti...
Buna-dispozitie imi e stricata atat dimineata, cat si seara... in trafic. Injur cat se poate si-mi trece repede.
E frumos ca e soare azi... e o noua zi in care nu fac nimic la serviciu... deja am postat pe blog, urmeaza sa citesc o carte (azi o termin).
O zi frumoasa in continuare. Eu ies la tigara.
anonim_4396 întreabă: