| MariaaCdr a întrebat:

Bună dimineaţa TPU. Deci acum 5 zile a murit un om de aici, nu aveam tangenţe cu el decât când mă duceam să cumpăr ceva de la magazin şi evident că vorbeam că doar mă întreba cu ce mă poate ajuta etc. În fine, cu o zi înainte de a fi înmormântarea am fost cu mami să-i aprindem o lumânare. Mami era foarte bună prietenă cu el, soţia sa şi fata lor....eu nu prea aveam tangenţe doar îl vedeam pe stradă dădeam bună ziua şi atât. Eh, în fine când l-am văzut m-am speriat groaznic era total schimbat, zici că era cadavru (suferise ultimele 2 luni de nu ştiu ce boală şi cred că asta l-a adus în acea schimbare totală).în fine, acum 2 zile a fost înmormântarea, eu nu am fost decât mami. Azi dimineaţă cred că pe la 5 (că numai ce m-am trezi să merg să beau apă şi am adormit la loc) l-am visat pe el. Era cum îl ştiam eu, în vis ştiam că e mort şi doar eu cu mami puteam să-l vedem (zici că era viu) şi eu mă tot speriam când îl vedeam că nu-mi venea să cred îi ziceam şi mamei că mami nu-l mai vede nimeni decât noi? În fine. Faza este că mi s-a părut că era neliniştit, ba avea un ziar în mână, ba un card sau ceva de genul, se plimba de colo-n colo, pe unde ne duceam eu cu mami, apărea şi el şi părea şi puţin nervos. Ţin să vă spun că a murit la 50 de ani, chiar a fost un om bun, la înmormântare mi-a zis mami că a fost ca la un pelerinaj (plin de lume, care s-a dus pentru el nu pentru pomană cum sunt mulţi la noi în românia) a avut tot ce şi-a dorit, vilă şi de toate (dar a muncit pentru ele). Acum, este cumva vreo îngrijorare pentru acest vis? Este ceva de rău? Eu nu îl cunosc pe el, şi nu înţeleg de ce să-l visez eu..pentru că nu mi-a fost o persoană apropiată, rudă sau ceva. vă rog să nu luaţi la mişto, chiar sunt puţin speriată şi de o oră tot caut semnificaţii pe net şi nu găsesc nimic... Mulţumesc!

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Si mie mi se intampla deoarece mi-e frica de decesele din jurul meu iar felul in care ii transforma boala sau moartea fizic pe oameni ma ingrozeste si mi se intipareste in minte.
Nu semnifica neaparat ceva decat ca te-ai gandit la el mai mult si te-ai speriat iar subconstientul tau lucreaza...

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

In general, moartea cuiva din apropiere, poate fi un pic de trauma pentru toata lumea. E normal sa te gandesti la asta.
Cat despre vis, e un fenomen psihic, nu mai cauta semnificatii, ca nu ti-a facut nimeni vraji. Vrajitoarele au fost arse pe rug, au avut crestinii grija sa faca lumea mai buna =))
In loc sa citesti toate porcariile, mai bine citeste asta: http://www.psihohipnoza.ro/visul-partea-i/

| PersonajFictiv a răspuns:

A murit, cum "zici" ca era cadavru? straight face E mort, e cadavru, no?
Nu e nimic, l-ai vazut tu mort si ti-a ramas in minte ca arata aiurea, apoi l-ai visat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nici de bine, nici de rau.Nu inseamna nimic.Reflecta doar faptul ca te-a marcat felul in care arata.

| munteanuionvictor a răspuns:

Cred că nu are nici o semnificație. Am avut și eu vise asemănătoare, dar după ce m-am trezit am intrat în rutina obișnuită fără să mă las influențat.