| adriana_sw33ty_angy a întrebat:

Buna dimineata TPU, v-ati trezit? Ce facem, muncim si azi? big grin big grin sau luam concediu? laughing Eu as mai face niste trante cu somnul vreo 2 ore tongue

o zi minunata va doresc! happy

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Tu faci condica in fiecare dimineata? Asta e site sa oferi ajutor din cate imi amintesc. Promit sa trimit o petitie la radio, poate ai sanse. Te-ai potrivi fix.

9 răspunsuri:
| adriana_sw33ty_angy explică:

baietiiiiii...seriozitate va rog! rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
@harciog sigur nu ai vrea tu tongue
@critic in locul tau nu m-as risca big grin laughing

@nekane buna dimineata, vin la cafea happy ti-aduc si tie? tongue

@flav apreciez gestul tau tongue... daca da norocul asta peste mine promit solemn sa-ti dau dedicatii in fiecare dimineata big grin ...sigur vei fi mult mai incantat laughing

| Gabystelistu95 a răspuns:

M-am trezit, buna dimineata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am incercat, incerc sa ma trezesc, azi voi bantui prin oras, grea munca, offfffffffffffff

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am trezit ca mai aveam un drum pe la ora 4 dimineata. Dar n-ai vrea sa faci citeva "trinte"si cu mine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as face niste trante cu tinerolling on the floor...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Neata! M-am trezit.sunt la serviciu deja, vreau, nu vreau, trebuie sa muncesc si azi laughing Adriana, vii la o cafea? tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@adriana, te astept happynu este nevoie sa aduci, am facut eu acum, e proaspata si bunaaaa! hai, te astept tongue

Întrebări similare