De cate ori ascult aceste melodii si nu numai sunt mandru de roman. Cei care nu sunteti mandri ca sunteti romani uitati-va la aceste filmulete si sper sa va schimbati parerea. Vizionare placuta romani!
Mie mi-a venit sa plang. Sunt foarte mandra ca sunt romanca. Pacat ca tara noastra se duce de rapa. Si nu prea putem face foarte multe sa schimbam mentalitatea oamenilor si sa schimbam viitorul Romaniei in bine... Numai bine!
Mie mi-au dat lacrimile
Sunt mandra ca sunt romanca.Respect eroilor care si-au dat viata pentru. tara! In zilele noastre nu mai vezi asa ceva in Romania!
Respect total!
Deyutza:*
Sunt superbe... Si ma gandesc ca daca nu erau stramosii nostri care sa faca lucrurile acestea noi nu am fi vazut aceste filmulete...Sunt bucuroasa ca inca se mai gandeste cineva la asa ceva
Alexutu...
eu ma simt mandara de starmosi mei. ei si-au dat viata pentru a fi noi fericiti, si LIBERI.
dar alti nu si-au dat seama, si au vandut tara. au saricit-o, au secato de sperante.
respect pentru cei care si-au dat viata pentru noi si pentru libertatea noastra
Nu sunt o,, patrioata,, sincer...si nici istoria nu mi. a placut! imi place tara din punct de vedre geografic.Are multe locuri frumoase nebanuite, dar istoric vorbind nu ma atrage sa discut despre asta! nu imi plece ce se intampla in aceasta tara.Nu sunt mandra ca sunt romanca! pup
Bacemi, sincer, sunt mandru de cei care plecau sa lupte.fiindca am facut armata si mi-a placut si patriotismul pentru mine mai inseamna ceva.inca.dar de cei din tribune, care asistau si faceau cu mana soldatilor, nu stiu ce sa spun.eu le-as fi dat cate-o arma, si mearga si ei la lupta. ca toti ne iubim patria nu?