| BRG a întrebat:

Bună dimineaţa tuturor crede-ţi în dragoste la prima vedere? Cum v-aţi cunoscut actualul partener /parteneră de căsătorie? Mulţumesc şi vă doresc o duminică plăcută. Cristi.

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Ofof d cate ori am raspuns eu la intrebari d genul acesta.
nu! nu cred in dragostea la prima vedere.la prima vedere e atractia.la prima vedere e acel ceva care te face sa fi interesat d acea persoana, dar asta nu e dragoste.asta e atractie. dragostea vine in timp. dragostea vine p parcurs ce cunosti o persoana si vezi cu adevarat ce poate si ce nu, la ce se pricepe si la ce nu. a iubi inseama sa iubesti calitatile celui d langa tine si sa ii accepti defectele.nu poti cunoaste o persoana in 2 secunde, d acea zic ca nu exista asa ceva.
am fost si eu indragostita la prima vedere dar mi-am dat seama ca ma indragostisem d o imagine, si nu d o persoana.ma indragostisem d cine vroiam eu sa fie el, nu d cine era d fapt.
p actualul meu iubit l-am cunoscut acum 4 ani.prima data am fost prieteni si ne-am cunoscut unu p celalat f bine si acum o luna am hotarat sa fim impreuna. p data d 6 mai am implinit o luna.big grin

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu cred în dragoste la prima vedere.
Pa, pa.

| Elena1234456 a răspuns:

Nu cred in dragoste la prima vedere, pentru ca nu cunosti persoana respectiva si nu ai cum sa simti asa ceva.

mariana
| mariana a răspuns:

Eu mi-am cunscut sotul la un revelion si de atunci suntem impreuna. Mie mi s-a parut ca atunci, el s-a indragastit, "la prima vedere", de salata de beof facuta de mine si apoi a intrebat cine a facut-o si sa vezi minune ca, dupa ce a mancat din salata, vraja s-a extins asupra lui si m-a considerat "cea mai cea" pentru el. Timpul insa face ca oamenii sa se cunoasca, sa se respecte, sa se iubeasca si sa aiba sanse de a fi impreuna.
Cred ca in dragostea, la prima vedere, actioneaza potrivit Legea atractiei universale, care te face sa-l vezi pe cel dorit, intr-o aura de lumina sclipitoare, dar ca orice sclipici, la o analiza mai atenta s-ar putea sa ai deceptii. Sunt cazuri in care chiar functioneaza, daca cei doi sunt"atinsi" de acelasi sentiment si daca au si calitatile necesare pentru ca o asemenea dragoste sa poata sa reziste in timp.

| claudiea79 a răspuns:

Da exista dragoste la prima vedere eu cu sotul meu ne-am vazut si am ramas impreuna de la prima intilnire avem 2 ani jumate si ne iubim foarte mult ne intelegem foarte bine.

| Maria_1984 a răspuns:

In primul rand nu cred ca exista dragoste la prima vedere! Decat ca, da, vezi pe cineva si ramai "oau" si'ti place si il abordezi sau lasi timpul sa treaca un pic si poate iese ceva!
Asta nu e dragoste, e atractie, sau poate ai tu un ideal de frumusete masculina sau feminina, dupa caz, si cand il vezi spui "el/ea! E perfect/a"
Deci dragostea la prima vedere e doar atractie, parerea mea!

| irina20 a răspuns:

Cred ca sunt cazuri, dar rare...Eu cu iubitul meu ne cunoastem de cand eram copii, dar in urma cu 4 ani ne-am dat seama ce si cum si am ramas impreuna.

| unknow a răspuns:

Dragostea adevarata este acea dragoste care rezista! este gresit sa spui ca dragostea adevarata este aceea care tine in timp si apare in timp.
dragostea adevarata tine de la prima privire pana la ultima suflare!
parintii mei s-au indragostit la prima vedera! love struck,. mami era la scoala si taty a trecut pe acolo. ea urca scariel si el era jos, au ramas pur si simplu cu rvirea atintita unul la altul! si acum, au 25 de ani de casnicie impreuna, si se iubesc ca niste adolescenti, isi fac cadouri si se reasfata!
ce parere ai dupa ce ti-am povestit,. exista sau u dragoste la prima vedere!?!

| julieta a răspuns:

Poate ca sunt persoane carora li s-a intamplat sa se indragosteasca la prima vedere, dar mie nu. mi-am cunoscut priet.in urma cu vreo 8 ani printr-o cunostinta comuna.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Cred in dragostea la prima vedere.Sunt casatorit a doua oara si in ambele cazuri a fost valabil.Doar ca prima oara am fost numai eu indragostit. Ea a avut doar interes material.

| liiciqa a răspuns:

Nu cred ca exista dragoste la prima vedere. poate sa fie o atractie nebuna care face sa crezi ca te-ai indragostit!