caramela
| caramela a întrebat:

Buna dimineata tuturor! multumesc celor care au crezut de cuviinta ca merit acest statut de EXPERT TPU. felicitari si celorlalti utilizatori deveniti Experti si nu numai, sunt multi care se implica pe acest site si merita cate un rang..cand am descoperit acest site, nu am gandit o secunda ca voi fii activa doar de dragul funditelor/scor/rang etc..nici nu prea stiam cu ce se "mananca" si cum sta treaba, daca ati urmarit activitatea mea, sunt raspunsuri date din trairile si cunostintele mele, nu raspund unei intrebari daca nu ma pricep si nici nu o fac de dragul funditelor..multumesc tuturor celor care imi apreciaza statutul si nu numai, nu poti fi draga tuturor si nu poti sa fii indragita de toata lumea..sa stiti ca o sa fiu tot eu si nu o sa o iau razna din cauza acestui statut si voi raspunde cu draga inima mereu, acolo unde cred ca pot da o mana de ajutor.a fost o reala placere sa descoper ieri acest statut si va multumesc din nou:*
O zi minunata sa aveti si va imbratisez cu drag a voastra Caramela:*:*
Si poate o punem de o mica petrecere nu? ce ziceti?tongue

Răspuns Câştigător
| Neimportant a răspuns:

Bună dimineaţa, Caramela!
Te felicit pentru rangul de Expert TPU, îl meriţi din plin. Oferi răspunsuri inteligente şi folositoare fără să aştepţi vreo răsplată. Poate că nu mulţi de pe site-ul ăsta au o inimă bună şi fac asta din plăcere, poate că unii o fac doar pentru rangul acela şi pentru fundiţe, voturi etc. Însă, continuă să fii aşa în continuare pentru că meriţi.

Apropo, faci cinste?big grin laughing

| caramela explică (pentru Neimportant):

Multumesc mult pentru aprecierehappy asta sunt si nu ma pot schimba, am 42 de ani si nu imi permit sa dau raspunsuri la voia intamplarii. daca ai urmarit intreaga mea activitate, e imposibil sa nu observi ca majoritatea raspunsurilor fac parte din viata si trairile melehappy
Fac cinstetongue dar dupa ce trece postuwinking sa putem sarbatori asa cum se cuvine cu gratarel un spritsmugsmug nu?
O zi frumoasa sa ai si tot ce iti dorestihappy

| anonim_4396 a răspuns (pentru caramela):

Sa-ti traiasca chenaru' si sa aiba viata lunga!
Daca dai de baut vin si eu., nu ca m-a invitat careva, dar eu sunt mai tupeist si vin si neinvitat.
Aaa, de fapt am venit sa-ti spun ca si eu am 40 si ceva de ani, si nu am complexe sa debitez balarii, cum ai tu. Si nici n-ar trebui sa avem, pana la urma, vorbim politicos sau injuram, tot atata avem de plata la intretinere...

39 răspunsuri:
| LeMousiqe a răspuns:

Felicitări, chiar dacă e târziu să îşi spun! :p

| caramela explică (pentru LeMousiqe):

Multumesc multhappy
O zi frumoasa sa aihappy

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Salutare caramela! Tu meriti din plin statusul de Expert TPU, as vrea sa stiu cand se vor mai da voturi

| caramela explică (pentru PorcușorulDeGuineeaV):

Depinde de utilizatori, eu votez mereu cand gasesc folositor/inteligent.

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns (pentru caramela):

Multumesc caramela desi stiam, eu intrebam cand se mai dau voturi pentru expert TPU

Credc ca e sistat acest vot pentru alegerea expertilor. daca aflu ceva, te voi anunta.

Bine,multumesc caramela, ai dat repli la mesajul meul(al doilea)?

Am dat la multe, acu nu mai stiu la carewinking

La mesajul in care te-am intrebat daca catelusul din imagine este al tauhappy

Da, ti-am raspuns.

Bine,acum il citesc

Caramela,pacat de catelus

Caramela uita-te ce a scris UtilizatortontpeTPUro la intrebarea mea cu punctaj 6085 punctelaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru PorcușorulDeGuineeaV):

Ca sa vada ce, ma rog? confused

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum spui tu ca nu se poatelaughing mai LostWorld se poate daca am calculat si pe caiet si in gand am verificat si cu calculatoru si tu zici ca nu se poatelaughing

Pai nu se poate. Nici tu nu intelegi ce ai de calculat.

Mai am scazut din cate raspunsuri am azi cate raspunsuri am avut ieri

TU nu pricepi ca astazi e vorba de alt punctaj acumulat din raspunsurile alea pe care le-ai numarat. Astazi n-ai primit 6085 puncte, ci mai mult!

Pai da, seara mi-a crescut cu vreo 2700, e vorba de 9020 sau ceva apropiat la punctaj, atat mi-a aparut in plus la pranz cand am pus intrebarea, o modific acum ca sa ti se para logic

Nu poti modifica intrebarea decat pana la 00:00 in ziua in care ai pus-o.

Am trimis explicare, dar pricepe ca 174 de raspunsuri au fost

TU INTELEGI DOAR CE VREI TU! Ma, copile, 121 raspunsuri erau echivalentul a 6050p in situatia cea mai defavorabila. Eu ti-am spus ca 174 raspunsuri inseamna mai multe puncte, dar inteligentul de tine n-a specificat ce reprezinta 174! Tu ai lasat sa se inteleaga ca tot 6085p inseamna! Astazi ai acumulat alte puncte(mai multe) fata de ziua de ieri. Tu tot o tii pe a ta ca eu zic una, tu alta!

Aproximativ 9020, nu ai inteles ca mi-au crescut seara inca vreo 3000 de puncte?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ah, caramela, scuze de mizeria de aici provocata de porcusor big grin Fac curat mai tarziu! kiss

| caramela explică (pentru anonim_4396):

laughing nu e bine sa cautati cearta pe site.
O zi frumoasa sa aihappy

Nu am facut mizerie, oricum daca faceam mi-o curatam singur, tu nu ma mai critica, iti spun cu frumosul.O seara placuta iti doresc

Răspuns utilizator avertizat
| Stella17 a răspuns:

Buna, caramela meriti pe deplin statutul de expert TPU, deoarece m-ai ajutat si pe mine cu ceva ce singura nu am reusit, si dai mereu raspunsuri bune. Tine-o tot asa!

BAFTA!

| caramela explică (pentru Stella17):

Iti multumesc multhappy daca te-am ajutat ma bucur mult, de asta sunt aici, sa ajut acolo unde pot si, de ce sa nu recunoastem ca mai invatam si noi cate ceva de pe acest site.
O zi minunata sa ai si multa sanatatehappy

| LiliJB a răspuns:

Draga Caramela,
Esti un membru foarte destept si te felicit pentru ca ai ajuns pana aici.Si stiu ca esti desteapta pentru ca daca nu erai nu aveai atatea raspunsuri castigatoare si mi-i mie un raspund si este inteligent.Ma bucur ca esti in lista mea cu prieteni.

| caramela explică (pentru LiliJB):

Multumesc mult pentru apreciere..scz pentru intarziere
O zi frumoasa sa aihappy

| Elizabethe a răspuns:

Imi place foarte mult intrebarea ta chiar daca e lung e frumos. big grin si vreau sa iti cer prietenia puppy dog eyes! te felicit pentru tot ce ai facut! imi accepti prietenia? pa si mult succes sa ajungi pe locul 1! :* :* :*

| caramela explică (pentru Elizabethe):

Multumesc pentru incurajarehappy nu am aspiratii asa mari, cine e pe primul loc, isi merita statutul pe deplin, sunt pe site sa imi alin suferinta atunci cand o am si raspund cu draga inima acolo unde pot si ma pricephappy
O seara buna sa aihappy si iti accept cu drag prietenia, cu toate ca am trimis eu cerere.