| Sophieka a întrebat:

Buna dimineata / ziua / seara pe cand voi veti vedea aceasta postare... Cu iubire si grija vreau sa vin cu inca ceva in ajutorul celor care simt blocaje, furie, depresie, anxietate si orice alte stari.
Exista si alte solutii inainte de a fugii la farmacie / psihiatru / terapeut interesat doar sa scoata niste bani si sa te arunce pe medicamentatie.

Problemele noastre vin de undeva, dintr-o trauma, din generatie, din vorbe nespuse, reprimari etc.
Am ascultat acest podcast care m-a ajutat enorm... Este unul dintre cele mai minunate care m-a facut, intr-un moment de deprimare, sa ma ridic si sa vorbesc cu mine si sa imi imbratisez partile reprimare, traumatizate, pline de durere si furie.
https://www.youtube.com/watch?v=A5aHxKvd6ik

Avem multe optiuni...Meditatii ghidate (am si alte postari la intrebarile mele cu link-uri exemple), rugaciuni, discutia cu unul sau mai multi Preoti. slujbele Bisericesti, cititul cartilor despre imbratisarea si vindecarea traumelor sau mersul la unul sau mai multi terapeuti.

Va indemn cu multa caldura sa ascultati acest podcast de mai sus care pentru unii, la fel cum mi-a facut si mie bine, va veni cu un val de intelegere, treziri si acceptare a unor parti nevindecate si reprimate atat de mult, dar si parerea unui medic terapeut cu privinta la alte forme de terapii, exercitii fizice, medicamente, CBD etc.

Va astept sa imi spuneti daca v-a fost de folos?

Pace, iubire, vindecare si crestere tuturor!

2 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Nu prea